Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jézusom, én a torkukon nyomtam volna le azt a motort. Ilyen mocskos szemétláda egy brigádot. Ráadásul egy ilyen javítást eltitkolni felér egy gyilkossági kísérlettel.
kösz a tippet.
dandgerben láttam ilyent 20 rugóért,és én is rárajzoltam.
vacilálok,gondolom a gyári sem lenne olcsóbb.
amúgy ez volt az első verzióm.
Jolvan Te tudod! Amúgy fasza kis gép,nagyon szerettem! Épp mikor vittem a szerelőhöz mert széttört a kormánycsapágy meg kuplungot akartam csináltatni!Akkor derült ki a dolog! És így került vissza hozzájuk mert ugyanis egy eltitkolt vázsérüléssel adta el a rohadt g@né állatja!

Én ezzel a motorral amúgy akkorát szívtam mint 3 másik! Jó ha tudod,hogy teljesen új generátort vettem bele a tartójával meg minden fiszfasszal együtt félmillió forintot hagytam ott csak alkatrészekre!

Egyébként a gen..csere is a mocc balesetére vezette vissza a szakértő!

Mái napig itt őrizgetem azt a csavart amit elnyírt a generátor ! Az pedig ugye miután elszabadult ...szétabált ott mindent!

Amúgy ez a motor több símogatást kapott tőlem mint az összes barátnőm együttvéve!

Csak hát Í J ez van!
Szal összeteheti a kölök a két kezét,hogy nem gépeltem szét azt a hülye agyát!
tudom... de mad megcsinálom :D a csapágyat kell kihézagolni.
egyébként fasza. eddig semmi baj nem volt a motorral :)
Én besokkoltam mikor kiderült és sakk matt !Nem volt mit tenni! Én ezért vittem vissza grandékhoz.
toca szeva ! Te hallod azonnal nézd meg a váznyakat a motornak belölről szedd ki az egész elejét! Mert annak a motornak kivolt szakadva a váznyaka!
Ez van de sörivásba ....még jók lehetünk
Olvastam.. elég konkrét dolgok vannak hozzá! ...Szegény cimborám ilyet tört össze tesztnapon!
Csá Zsoncano1 !

tettem két Leon Vincét a Falcora :D 60as átmérőkkel :D
dögösebb lett a hangja.Kuplungot is kicseréltem karbon-szinter betétesre.
Láncot mikor cseréltél rajta ?
máris le vagyunk maradva
Igen-r es verzió!+leo fincsi rendszer!
ÁÁÁhhh FAKK.... akkor itt eleve ellenék ásva! hiába a nagy tehetségem
Ez nagyon fasza! + ráadásul ez egy factory felszereltség ha jól látom !?
sajnos nincs mert így is kevés a versenyző abban a kategóriában régebben volt street twin, de már nincsen
http://www.hasznaltauto.hu/2737285_aprilia_rsv1000_2002

Ő lenne !
Dobj már fel egy képet az új kiszemelt drágaságról! Én nem vagyok képben nemtom melyikről van szó!
Ja az a fránya nitro . De olyan kategória nincs vukettőnek ami tuning nélküli?
No az enyémmel tuti jól járna!Biztató,hogy már ketten jelentkeztek be megnézni a sárkányt!Jó volna egy faxa gazdát találni neki !
moditwinben szoktam menni, bár a nitrosok elmennek mint az állat de kit érdekel
Mondani kell toca-nak vigye vissza a falcot grándegenyójékhoz! Aztán meg vegye meg a tiéd
ÓÓÓÓh ! Tényleg madáron milyen kategóriában szoktál gyorsulgatni! Idén én is nyilván nevezek valamire!
No ez nem igazán derült ki!
Állítólag esztétikai gondok miat cserélte le az előző tulaj,amit én nem hiszek !
Kipróbálni nem tutdtam,mert szakadt a hó !
ezt kiadtam bérmunkába
ez van rákoppintva :
http://www.tankpads.com/paddis...
Baszki ezt te rajzoltad rá! Én is így szoktam tervezgetni az imidzsem!
ott lehet csapatni a gépnek rendesen