Cső Zrider!
Olvasom megint sikerült leamortizálni magad ! Ej-ej ez még az álmoskönyv szerint sem jelent semmi jót! Jobb lenne eladnád valami fiatalabb titánnak azt a szupermotort, és mennén jókat túrázni a légkalapácsokkal!A kis 250-es megvan még?
A sztori baromi egyszerű.
Kitaláltam, hogy akkora penge vagyok, megpróbálok elfordulni könyökön.
A szóttett követte. Csak volt néhány ismeretlen, és változó is az eggyenletben.
Ismeretlen az új conti race attack, amit még életemben nem próbáltam,és előtte este tettünk fel.
Ismeretlen volt a tapadása, a max dőlészög amit enged, és az is, hogy mennyi formaleválasztó volt rajta.
A többi rajtam múlt. Bementem a kanyarba. térd lent... majd kicsit később a lábtartó is... aztán egy pillanatra elzártam a gázt. aztán megnyitottam. és már el is ment a fara kifelé. és én néztem, ahogy távolodik a paripa, szikrázik a titándob, és reménykedtem, se nem gyullad ki, se nem lesz nagy a kár...
A könyököm lentvolt,csak az oldalammal eggyütt
A mögöttem levők sem láttak semmi különöset. Vagy a gumi, vagy én... de szerintem mindkettő. És rögtön az első menetben.
Szerencsére a matrica amit felraktam rá elég sok karcot megfogott
De nem. Egyébként nem gyugtat meg!
Sokkal nyugodtabb lennék, ha idén is te lettél volna
Aztmondja a srác aki mögöttem jött:
"- Hidd el, sokkal rosszab volt kívülről látni, utánna nem mertem úgy menni. Ki is jöttem"
MIre én:
"- szerinted eggyetértek veled? "
Olvasom megint sikerült leamortizálni magad ! Ej-ej ez még az álmoskönyv szerint sem jelent semmi jót! Jobb lenne eladnád valami fiatalabb titánnak azt a szupermotort, és mennén jókat túrázni a légkalapácsokkal!A kis 250-es megvan még?
Regeneráltam magam.
7végén nemjöttél... láthattad volna a perecem
Nézz át a Ducati-klub oldalra!
Kitaláltam, hogy akkora penge vagyok, megpróbálok elfordulni könyökön.
A szóttett követte. Csak volt néhány ismeretlen, és változó is az eggyenletben.
Ismeretlen az új conti race attack, amit még életemben nem próbáltam,és előtte este tettünk fel.
Ismeretlen volt a tapadása, a max dőlészög amit enged, és az is, hogy mennyi formaleválasztó volt rajta.
A többi rajtam múlt. Bementem a kanyarba. térd lent... majd kicsit később a lábtartó is... aztán egy pillanatra elzártam a gázt. aztán megnyitottam. és már el is ment a fara kifelé. és én néztem, ahogy távolodik a paripa, szikrázik a titándob, és reménykedtem, se nem gyullad ki, se nem lesz nagy a kár...
A könyököm lentvolt,csak az oldalammal eggyütt
A mögöttem levők sem láttak semmi különöset. Vagy a gumi, vagy én... de szerintem mindkettő. És rögtön az első menetben.
BETEGÁCSI
Bocs a fanyal humorért !....... Testi épség rendben van?
De nem. Egyébként nem gyugtat meg!
Sokkal nyugodtabb lennék, ha idén is te lettél volna
Aztmondja a srác aki mögöttem jött:
"- Hidd el, sokkal rosszab volt kívülről látni, utánna nem mertem úgy menni. Ki is jöttem"
MIre én:
"- szerinted eggyetértek veled? "
Azért ez picit odatett a szezonvégre...
Viszont baromi gizda mikor 5-6-7 Aprilija vágtat a pályán egymás után