Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

joazaz ap racing énis olyat vettem msot.. az előző jol fogott csak nemvettem észre h már a fém fog:S kcisit megis baxta a tárcsát:S
Hű te, asszem havernak van RS 50hez, nagyvasról rendelte Cagivához, csak RS-hez jött...
Áhh...am nekem meg első fékbetét kő Kb olyan 0,5-1 mm er a cucc.....ha már úgy fékezek h "izomból" akkor csúnyácska hangja van...azt meg nem szeressem....szal pár napja felejtős az első fékem..meg csak finoman....lesz egy kis zs-m azt venni kell! nagyvas.hu-n néztem Ap racinget 4400 ért! Muszály :S:S
Figyelj....ahogy jónak látjuk Nekem mind1! De azt is lehet
Dehogy muszály Rs nek lennie Motor legyen az a lényeg Mert akkor énis tudok hívni ha jönnek!
Vagy szedjünk össze RS bandát Biharba? Elméletileg sok van...
Itt Pocsajon is van egy RS-es fickó, annyira én sem rajongok érte, meg van 2 fickó Pályiba, de azokat nem ismerem... Muszály RS-nek lennie? Havernak jövőhónapra kész a tuning scooter...
De ha már motorozunk akkor nemcsak ketten kéne....még kéne emberkéket szervezni...nebassz h 2 rs van hajdú biharban ....:) Itt egyeken is van egy gyereknek de felejtős a tag.....nemcsípem szegénykét annyira
Spanyol, ha jól tudom. A Rieju RS1 RS koppincs!
A Rieju most akkor vminek a koppintása akar lenni vagy úgymond önálló cég? Hülye vagyok lehet de én mintha spanyolnak hallottam vna
Rieju... pff. Na meg az a Derbi... Meeenjenek már... Aprilia-minarelli a tuti!
Goooo!
Goooo
Csű... Hát, 14-43-assal szerintem lazán bepróbálkozhatok. Norbikám jövőhónapba mehetnék egyet motorozni, mit szólsz?
akor msot probálkozz a gyertyával meg a karburátorral
Szép...
Tégy úgy És mire? Vagyis gondolom h nem gardánhajtásra de milyen áttételre gondolsz?
Azon gondolkodom, hogy csak lecserélem a gyári 13-43-as áttételt...
Szevasztok, mi a pálya niggerek?
miután behalt
tudom hogy nem mindegyik tartozik a problémához...de mióta a probléma van ezeket csináltam rajta.
miután behalt v előte?
Hát volt már: hengerfúrás, dugó, gyűrű, csapszeg csere, főtengelyszimering csere, meg a generátor hajtokarában az éket kicseréltem.. :S
de pontosabb leirással mondjuk 1xrübb lenne. legalább egy évjárat meg miota csinálja, esetleg volt e belenyulkálva a blokkba stb.
Hát az a helyzet hogy kb 50 dolog van ami ilyen jelenséget okoz...