Énis azért mondtam h csinálok mert vettünk most egy kamerát....már csak azért is h azt kipróbáljam meg mutassak vmit a motorból is ne csak beszéljek róla.... Bár igaz alap 50 essel nemfogok nagyot tépni...de a feeling meglesz
na az aztán a jó váltós ...a csirkemellet hagyjuk a szakemberekre!jó?...szóval megkopasztod a csirkét aztán lehúzod a bőrét és utána....
bárcsak az enyémet tudnám megdugózni
Valamelyik nap gondoltam arra h csinálni kéne valamiféle onboard vidit Azzal hátha felkavarom az indulatokat...utánna gyorsan megvágom megszerkesztem vmi zene alá és mehet az upload
Meeeenjetek már, mindjárt megosztom veletek a csirkemell sütés nagy titkát, fortélyait! Fear, képzeld, haverral újradugóztuk a robit, de adja elfele, nem tiszta a gép, sőt mi több, a tuningról is le sikerült beszélnem... Mondtam neki vegyél vmi jó váltósat, azt mondta oké, erre fél órára rá beszélek vele msn-en... Mit mondott? "Veszek egy 180-as runnert." Pffff. Na de jó gép az....
bárcsak az enyémet tudnám megdugózni
na inkább pihenj rá az átalakításra majd.talán jövő héten megcsinálom a kormányt.csak el kell mennem venni tartót