300 km nél járok,és ma mertem 8000 fölé vinni a fordulatot,hát valami nem stimmol 9000-től úgy elkezd csörögni hogy nagyon,ez lehet a kis fúvókától? vagy a még össze nem kopott henger,dugótól? ja és ötödikben (am5) 6000-től húz de 8000 nél abba is hagyja és ott megáll.
még annyi kérdésem lene,80ccm hez mekkora főfúvókát ajánlatok? nem tudom mekkora van benne a karbim delltoro 14.12 ,250 km benne van már az új hengerben idáig max 8000-ig pörgettem,gyertyakép fekete a sok olaj miatt gondolom,mert a tankba 60-as keveréket tettem+az olajzás is műxik
itt a lényeg az volt hogy vadonat új,soha be nem indított blokk legyen,eddig rendben muzsikál 70ccm re való karbi van rajta,kicsit sokat kap ,beálítom majd optimálisra,köszi a linket.lehet azt tudni mi a gyári előgyujtás mm-ben én most 3 mm-rt állítottam.90kg-om alatt hamar 100km/h-van,nem is melegszik.A régi motorhoz tartozó ducati gyujtást furtam fel erre blokkra.
Sziasztok! Rajta a 80-as henger,bejáratás van,annyi kérdésem van,azt vettem észre hogy olyan 7000-es fordulstnál nagyon rezonál az egész motor,rázza a kezem a kormány,alatta tök simán megy,valaki tapasztalt már ilyet? Váltó "új"benne csapágyak jók.
Sziasztok, ha minden igaz 2006-os az RS-em, és fejidom tartó konzolt keresnék hozzá, már vettem kettőt, de sajnos a tartó konzolon lévő két furat nem stimmelt a motorral, lemértem és most 5,1 cm-re kellene lennie a két furatnak, csináltunk hegesztéssel egy megfelelőt, de én gyárit szeretnék vásárolni vagy cserélni a másod kifogástalan állapotúra.
AM6-os blokkom van az 1995-ös rs 50-ben ezen a torok csonk,vízszintesen 60mm a csavar távolság fügölegesen 35mm ha jól mérem,nekem is kellene 1 jó mert ez is repedezett.
szivócsonkot keresek, NEM RS50 re,
de az a tippem hogy stimmelne hozzá,
Ha lenne valakinek itt elfekvőben, vagy legalább letudná mérni a felfogatásnál
a a hosszabb és a rövidebb távolságot a csavarok között, megköszönném.
jaja kell,mert ami rajta van,hát,elég gatya,megy mint állat, 50-es,de nagy szántások vannak benne,a dugón meg megszorítás nyomai,ahhoz képest pöcc röff meg húz is,de akkor milyen lehet pöpec hengerrel:-)
A szintjelzõt nem tudom hogy jó e de az biztos hogy nem lyukas kupak minden rajta van es 94-es rs-rol való tehát a tiedre is tuti hogy jó.Itt az e-mailom ha érdekel küldd a címed és azonnal postázom !
vélemény?
még annyi kérdésem lene,80ccm hez mekkora főfúvókát ajánlatok? nem tudom mekkora van benne a karbim delltoro 14.12 ,250 km benne van már az új hengerben idáig max 8000-ig pörgettem,gyertyakép fekete a sok olaj miatt gondolom,mert a tankba 60-as keveréket tettem+az olajzás is műxik
köszi
Szerintem akkor az a blokk nem eredeti
Sanyi
+36704596036
szivócsonkot keresek, NEM RS50 re,
de az a tippem hogy stimmelne hozzá,
Ha lenne valakinek itt elfekvőben, vagy legalább letudná mérni a felfogatásnál
a a hosszabb és a rövidebb távolságot a csavarok között, megköszönném.
Előre is köszönöm
jaja kell,mert ami rajta van,hát,elég gatya,megy mint állat, 50-es,de nagy szántások vannak benne,a dugón meg megszorítás nyomai,ahhoz képest pöcc röff meg húz is,de akkor milyen lehet pöpec hengerrel:-)
Sziasztok erről vélemény? használ valaki ilyen olcsó hengerszettet?
Köszi!