hali srácok!vettem egy 70 es hengerszettet és hőgombát nem találok hozzá esetleg valakinek van?vagy lehet valamivel helyettesíteni?más motor hőgombájával?segitsetek!köszönöm!
Ha mindenképp szét akarod szedni, akkor végig kell vágni a ragasztót ami összetartja, ha szétjött akkor vigyázz hogy a foncsor részébe ne nyúlj bele mert ott marad az újlenyomatod. Itt egy kép, a jelölésnél kell körbevágni a ragasztót:
Gyárilag ragasztva van, szét lehet szedni de elég nagy munka, szerintem nem éri meg megbontani. Másképp nem tudod megoldani a led berakást? Izzó foglalat helyén nem tudod berakni?
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni , mégpedig nem tudom hogy a 2003-as rs emen hogyan lehet szétszedni az első lámpaburát vagy lámpatestet vagy egyáltalán szétlehet e mert én nem bírtam . Vettem egy ledszalagot és azt szeretném beépíteni , ha valaki szedte már szét vagy tudja hogy hogyan lehet az kérem írja le előre is köszönöm és kellemes ünnepeket :)
Hát akkor ennyit a motoromról ! Én arra már nem igazán érek rá hogy foglalkozzak vele.. Bukok rajta, de a befolyó pénz belemegy a nagymociba...
:(
Átmeneti motorra akartam megcsinálni, de amit ráköltöttem eddig, és amit helyrehozattam, nem éri meg nekem...
Szia.Szerintem gyorsabb nem lesz a motor csak erősebb.A sebességhez a fojtás kivétele, a lánckerekek variálása, nagyobb karbi stb.Ezekkel tudsz variálni.
Sziasztok !
Volna egy nem hozzáértő kérdésem.
A mocim ( 2005 RS50 AM3 blokkal ) eléggé gyengusz. A vége 65 km/ó 11ezres fordulaton. Bemérettem a dugót-hengert, és azt mondták hogy JELENTŐSEN elkopott, és a duplája a kopás mint ami megengedett. Ha kicserélem a hengert, és a dugót ÚJ készletre, várhatok valamilyen pozítív változást a sebesség terén ? vagy ez több tényezőtől is függ ?
A válaszaitokat előre is köszönöm !
Üdv:
Lajos
Segítséget szeretnék kérni , mégpedig nem tudom hogy a 2003-as rs emen hogyan lehet szétszedni az első lámpaburát vagy lámpatestet vagy egyáltalán szétlehet e mert én nem bírtam . Vettem egy ledszalagot és azt szeretném beépíteni , ha valaki szedte már szét vagy tudja hogy hogyan lehet az kérem írja le előre is köszönöm és kellemes ünnepeket :)
:(
Átmeneti motorra akartam megcsinálni, de amit ráköltöttem eddig, és amit helyrehozattam, nem éri meg nekem...
Volna egy nem hozzáértő kérdésem.
A mocim ( 2005 RS50 AM3 blokkal ) eléggé gyengusz. A vége 65 km/ó 11ezres fordulaton. Bemérettem a dugót-hengert, és azt mondták hogy JELENTŐSEN elkopott, és a duplája a kopás mint ami megengedett. Ha kicserélem a hengert, és a dugót ÚJ készletre, várhatok valamilyen pozítív változást a sebesség terén ? vagy ez több tényezőtől is függ ?
A válaszaitokat előre is köszönöm !
Üdv:
Lajos