Jóval ár alatt eladó Egy Cagiva Mito evo 125, Komoly vevők jelentkezését várom, (nekem 470 ezrembe van),minden külföldi okmány megvan a forgalomba helyezéshez! , Minden megoldást meghallgatok, hajlandó vagyok 300.000Ft alá is menni! Nem árulgatni akarom hanem eladni!
Elosztót, pumpát bontva érdemes keresni, a fotók miatt szerintem senki nem fogja neked szétbontani a motorját, esetleg kérd meg az Rx fórumosokat, nekik egyszerűbb a dolog
Szia! Sajna a szivattyú szárazon járt, így valóban úgy néz ki, hogy cserés. A bowdent más motoroknál már láttam hasonló megoldást, azonban nem teláltam RS 50-hez sehol osztott bowdent. Nagyon köszönöm a gyors választ, esetleg még ha valaki tudna nekem felrakni képet, a biztonság kedvért jól jönne! Kösz mégegyszer,
Szia! Az első és legfontosabb, hogy a szivattyú vissza lett-e kötve magába, vagy a tartályba, ha nem, akkor az sajnos kuka. A bovden a gázbovdennél van kettéosztva a tank alatt. Vastag olajcső logikus, a vékony pedig ha gyári a karbid akkor a szívócsonkra megy, ha cserélték nagyobbra, akkor magán a karburátoron lesz a csatlakozója
Sziasztok!Van egy '98-as RS 50-esem, ami keverékolajozású; előzőleg kikötötték belőle a különolajozást, és én ezt szeretném visszaállítani. Az lenne a kérésem, hogy ha van valakinek működő különolajozású AM blokkja, akkor nagyon megköszönném, hogy ha csinálna róla néhány képet, ami alapján visszaállíthatom az egészet. Rejtély számomra például, hogy az olajszivattyú bowdenje honnan indul.... :) Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok! keresnék eladó aprilia rs 50-es motort ,csak nemtudom egyben kifizetni, nem tudtok ajánlani valakit akinek van eladó,jó állapotú? és aki belemenne részletfizetésbe?
Nem üzemórás, használatfüggő, ha folyton nyelezed, akkor hamar megtudja magát adni, de ha kíméletesen járkálsz vele, akkor sokáig nem lesz vele gond, én 28ezer km-et raktam az enyémbe ,teljesen megbízható
Sziasztok!aztmondta nekem ma valaki hogy az aprilia rs az üzemórás motor. (megyek vele pl:100órát csak egy példa, és ez idő után valami elromlik, pl:új henger,vagy valami kell bele új ) ez csak egy példának irtam, akkor ez hogy is van?
Egyszerű a mutatvány, luxus a motor, hacsak máshogyan nem megoldható a közlekedés. Én is eladtam őket, mert túl sok volt a kiadás és amortizáció, pedig annyira nem keresek rosszul. Most inkább nyugdíjra gyűjtök. Nem röhögni, már benne vagyok a korban és nagyon nem szeretnék 15 év múlva 80K nyugdíjat kapni.
Hát a házban 25 éve élek ugyan azokkal az arcokkal, de annyira bíztak bennem, hogy az adásvételit nem írták alá pedig tanúk voltak rá. "Részletletagadásra" üzletelni szerintem épelméjű eladó nem vállalkozik, hacsak nem uzsorás verőemberekkel.
Igazán nincs mit megköszönni csak próbáltam segíteni. Nem hiszem hogy nehéz lenne a kivitelezése, hiszen gondolom a motorod műszerei amúgy is meg vannak világítva. Csupán annyi kell, hogy megnézed milyen izzó van benn most és annak megfelelő értékű LED-l helyettesíted. Nekem pld. a csomagtér világítás lett LED világítású, kivettem az izzót és annak megfelelő foglalatú, értékű LED lett helyette berakva. Bármelyik autóalkatrészt árusító boltban megveheted vagy ha nincs akkor meg is hozatják.
Mi a tapasztalatotok ha vesztek motort, ugy nem mennek bele hogy több részletbe, 2vagy 3 részletbe? nem csináltatok így,vagy abszolút nem jellemző? azér kérdezem mer az egy nagy segítség lenne
Köszönöm. És esetleg tud valakit aki ezt megtudja nekem csinálni vagy egyáltalán kihez forduljak? vagy magam is megtudom csinálni mennyire nehéz és mit kell rajta szétszedni?
a választ előre is köszönöm
Az a baj hogy az apriliákhoz nem értek,aszthiszem a simsonhoz a legolcsóbbak az alkatrészek, és félek ha veszek egyy rs-t akkor nagyon drága lesz a javítás,mert a simsont azt otthon is összelehet rakni,mert értek hozzá vakamilyen szinten, de minimálbérből nemnagyon lehet apriliákat csináltatni:) kb mennyivel drágábbak a cuccok hozzá? dupla annyi ?
Am6 Dr vashenger 49,5-ös dugattyú, arrow kipufogó rendszerhez milyen gyertyát ajánlotok?
CAGIVA MITO EVO 125
AM6 első lánckereket (14-15fogas) keresek, ha lehet mostani átvétellel heves/pest megyében.
Valakinek lenne fölösben? 1500 Ft-ot fizetnék érte!
-karbon mintás
-fekete
6000 Ft / 4db
LED-es indexhez való relé: 1500 Ft
sz.schliemann@indamail.hu
Első sárvédőt keresek!
Nincsen valakinek eladó belső kuplung agya?
Igazán nincs mit megköszönni csak próbáltam segíteni. Nem hiszem hogy nehéz lenne a kivitelezése, hiszen gondolom a motorod műszerei amúgy is meg vannak világítva. Csupán annyi kell, hogy megnézed milyen izzó van benn most és annak megfelelő értékű LED-l helyettesíted. Nekem pld. a csomagtér világítás lett LED világítású, kivettem az izzót és annak megfelelő foglalatú, értékű LED lett helyette berakva. Bármelyik autóalkatrészt árusító boltban megveheted vagy ha nincs akkor meg is hozatják.
a választ előre is köszönöm
Eladó lookwell nyàri motoros kesztyű S-es méretben , szinte nem is volt hasznâlva egyszer volt rajtam
Érdeklődni 06309031104 szàmon lehet