Szia A mai napon feltettem az aksit töltőre és egy hétig hagyom állni nem rakom vissza,a sav sűrűséget nem tudom ,hogy tudnak e mérni mert ez zárt akkumlátor amit elméletileg nem lehet fel nyitni tudod ez a zselésnek mondott savas.
Ahogy a fórumtárs is írta egy próba hogy kiszerelt állapotban is merül-e?
Avagy egy gyorsabb megoldás. Savszintet kéne rajta mérni. Ezt kúton is megcsinálják szívesen.
Ha kevés, márpedig tuti kevés a savszint töménység akkor fel kell pótolni hogy elérje az 1.28 sűrűséget.
Akkor nem lesz ilyen gond.
Feltéve hogy tényleg nincs-e valami sérült vezeték vagy bármi más ami szívja az akkut.
Ha szép tiszta az akku az sokat számít például.
Ha facebook-on vagy jobban elérhető, akkor írd ki ebbe a csoportba: link ITt szerintem hamar találsz mindent, az alkatrészek egy az egyben megegyeznek a '99 utáni rs-ével, szóval lesz alkatrész hozzá
Hát ha halott az akksi, akkor egy hét alatt simán lemerülhet, érdemes lenne azzal kezdeni mondjuk hogy kiveszed a motorból, feltöltöd és megnézed, hogy csak az állásban is merül-e
szia nem inditozásnál merül le hanem ha egy hétig áll a motor akkor szerintem valami leszívja ,de már nem tudom mit kellene vele csinálni vagy kiszürni a hibát ez hogy lehetséges ?
Maximalista vagy, az már nagyon jó aksi ami tartja a névleges feszültséget. Inkább a kapacitással lehetnek gondok, de akkor hiába van meg a feszültség, ha nagyon hamar lemerül indítózásnál.
Sziasztok 2006 os aprilián megnéztem a töltést 12 ezernél 13.9 14.0 produkál 6 ezernél 13,5 ez a töltés így optimális ? vagy tényleg valami leszívja az akksit ? 1 hete feltöltött állapotban beleraktam az akksit 12,7 mutatott 1 hét múlva 12,3 és nem volt indítva a motor ezek szerint csak leszívja valami 2.dik akksit vettem bele ez kb 3 hónapos akksi ,ha tudtok segíteni azt meg köszönöm üdv zsolt.
Jó estét fórumozok.
Cserélném épített robogóm aprillia rs 50 re...! (részletek eladó cucaim között)
Illetve egy olyan kérdésem lenne hogy a legújabb rs 50 nél van üzemanyag-szintjelző beépítve a digit müszerfalba / egységbe
A válaszokat előre is köszönöm.
Hát elvileg akkor 70ccm-es, és valószínűleg az olcsóbbik fajtából való... am6 csoportban facebookon ilyen noname hengereket újonnan dugóval meg mindennel 20-ért árultak.
Sziasztok
Van egy am6 blokkom, most kéne felújítani.
Honnan tudnám beazonosítani a hengert rajta?
Nincsen semmilyen irás rajta,annyit tudok, hogy vashenger és dugattyú átmérő 49.50-es.
Igazad van csak nagyon feldobot ez a henger de úgy lesz ahogy ajánlod.esetleg tud valaki egy szettet.Yamaha dt 50x 2006 tipushoz.
Azért írtam ide mert itt találtam az adott hengerhez hszt.
Ebben a kategóriában egy értelmesen összerakott tuning 300K. Ha ennyit rászánsz a dologra akkor inkább komplett tuning kittet vegyél, ami egy kipróbált és összevaló alkatrészekből álló csomag mindennel ami kell is hozzá.
Ahogy a fórumtárs is írta egy próba hogy kiszerelt állapotban is merül-e?
Avagy egy gyorsabb megoldás. Savszintet kéne rajta mérni. Ezt kúton is megcsinálják szívesen.
Ha kevés, márpedig tuti kevés a savszint töménység akkor fel kell pótolni hogy elérje az 1.28 sűrűséget.
Akkor nem lesz ilyen gond.
Feltéve hogy tényleg nincs-e valami sérült vezeték vagy bármi más ami szívja az akkut.
Ha szép tiszta az akku az sokat számít például.
keresek: -faridomot
-tankidomot
-70-80as hengerszettet
-4db irányhelzőt
-valami fasza rezót (gyári nem érdekel)
facebookon jobban elérhető vagyok!
Péli Feri néven megtaláltok.
Linken bővebb információ!
Cagiva Mito Evo ll.
6000 Ft
Hamarosan karbon mintás is érkezik...
sz.schliemann@indamail.hu
Egy korszak lezárulni látszik!
Eladó a vas!
Akinek kérdése van keressen bizalommal!
RS 50 Extrema
Cserélném épített robogóm aprillia rs 50 re...! (részletek eladó cucaim között)
Illetve egy olyan kérdésem lenne hogy a legújabb rs 50 nél van üzemanyag-szintjelző beépítve a digit müszerfalba / egységbe
A válaszokat előre is köszönöm.
Van egy am6 blokkom, most kéne felújítani.
Honnan tudnám beazonosítani a hengert rajta?
Nincsen semmilyen irás rajta,annyit tudok, hogy vashenger és dugattyú átmérő 49.50-es.
Azért írtam ide mert itt találtam az adott hengerhez hszt.
Már tényleg nem tom hogy megéri e vagy nem!