Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia A mai napon feltettem az aksit töltőre és egy hétig hagyom állni nem rakom vissza,a sav sűrűséget nem tudom ,hogy tudnak e mérni mert ez zárt akkumlátor amit elméletileg nem lehet fel nyitni tudod ez a zselésnek mondott savas.
Szia!

Ahogy a fórumtárs is írta egy próba hogy kiszerelt állapotban is merül-e?
Avagy egy gyorsabb megoldás. Savszintet kéne rajta mérni. Ezt kúton is megcsinálják szívesen.
Ha kevés, márpedig tuti kevés a savszint töménység akkor fel kell pótolni hogy elérje az 1.28 sűrűséget.
Akkor nem lesz ilyen gond.
Feltéve hogy tényleg nincs-e valami sérült vezeték vagy bármi más ami szívja az akkut.
Ha szép tiszta az akku az sokat számít például.
Ha facebook-on vagy jobban elérhető, akkor írd ki ebbe a csoportba: link ITt szerintem hamar találsz mindent, az alkatrészek egy az egyben megegyeznek a '99 utáni rs-ével, szóval lesz alkatrész hozzá
sziasztok! RS 50/ tuono tulaj lettem.

keresek: -faridomot
-tankidomot
-70-80as hengerszettet
-4db irányhelzőt
-valami fasza rezót (gyári nem érdekel)

facebookon jobban elérhető vagyok!
Péli Feri néven megtaláltok.
oké köszi kiprobálom
Aprilia RS 50Eladó lett a motorom, akit érdekel az írjon itt, e-mailban, vagy hívjon
Eladó egy nagyon szép állapotban lévő Cagiva Mito Evo II. 1600km-el 2007 évjárat, költségmentes állapot!

Linken bővebb információ!
Cagiva Mito Evo ll.
nekem van hozzá gyári hátsó lábtartóm párban 5000ft+posta
Valakinek van esetleg 1997-hez indexbúrája?
Hát ha halott az akksi, akkor egy hét alatt simán lemerülhet, érdemes lenne azzal kezdeni mondjuk hogy kiveszed a motorból, feltöltöd és megnézed, hogy csak az állásban is merül-e
Eladó 4db, új, LED-es index!
6000 Ft
Hamarosan karbon mintás is érkezik...
sz.schliemann@indamail.hu
szia nem inditozásnál merül le hanem ha egy hétig áll a motor akkor szerintem valami leszívja ,de már nem tudom mit kellene vele csinálni vagy kiszürni a hibát ez hogy lehetséges ?
Maximalista vagy, az már nagyon jó aksi ami tartja a névleges feszültséget. Inkább a kapacitással lehetnek gondok, de akkor hiába van meg a feszültség, ha nagyon hamar lemerül indítózásnál.
Sziasztok 2006 os aprilián megnéztem a töltést 12 ezernél 13.9 14.0 produkál 6 ezernél 13,5 ez a töltés így optimális ? vagy tényleg valami leszívja az akksit ? 1 hete feltöltött állapotban beleraktam az akksit 12,7 mutatott 1 hét múlva 12,3 és nem volt indítva a motor ezek szerint csak leszívja valami 2.dik akksit vettem bele ez kb 3 hónapos akksi ,ha tudtok segíteni azt meg köszönöm üdv zsolt.
Enyém 80ccm 50.5 furattal.
Sziasztok srácok!
Egy korszak lezárulni látszik!
Eladó a vas!
Akinek kérdése van keressen bizalommal!
RS 50 Extrema
mondjuk lehet, most néztem a legtöbb gyári 70-es henger 47mm-es, szóval ez inkább 75 valószínűleg
Én úgy tudom, hogy 48 mm a 70-es, szóval szerintem az inkább 75, vagy 80 ccm
Jó estét fórumozok.
Cserélném épített robogóm aprillia rs 50 re...! (részletek eladó cucaim között)
Illetve egy olyan kérdésem lenne hogy a legújabb rs 50 nél van üzemanyag-szintjelző beépítve a digit müszerfalba / egységbe
A válaszokat előre is köszönöm.
Hát elvileg akkor 70ccm-es, és valószínűleg az olcsóbbik fajtából való... am6 csoportban facebookon ilyen noname hengereket újonnan dugóval meg mindennel 20-ért árultak.
Sziasztok
Van egy am6 blokkom, most kéne felújítani.
Honnan tudnám beazonosítani a hengert rajta?
Nincsen semmilyen irás rajta,annyit tudok, hogy vashenger és dugattyú átmérő 49.50-es.
csao érdekelne a henger, tudnál közelebbi képet küldeni a dugóról és a henger faláról? Nicasil hibátlan? email cimem: sokol0205@freemail.hu
Igazad van csak nagyon feldobot ez a henger de úgy lesz ahogy ajánlod.esetleg tud valaki egy szettet.Yamaha dt 50x 2006 tipushoz.
Azért írtam ide mert itt találtam az adott hengerhez hszt.
Ebben a kategóriában egy értelmesen összerakott tuning 300K. Ha ennyit rászánsz a dologra akkor inkább komplett tuning kittet vegyél, ami egy kipróbált és összevaló alkatrészekből álló csomag mindennel ami kell is hozzá.
Köszönöm az eddigi választ esetleg vki akinek van is ien?
Már tényleg nem tom hogy megéri e vagy nem!