+ tuti hogy aza 60 as simson odaverte volna a te segédmotor kerékpárodat
meg ha te vany tényleg a képen akkor csak sajnálni tudlak mert ha valaki 14 évesen igy néz ki akkor KORAVÉN
lehet hogy ha 2 év alatt annyit letetkertél volna motorral mint én akkor te már 10 x meghaltál volna +
ha tudnál olvasni amit az oviba nem tanítanak akkor elovlashattad volna hogy eggyik balesett se az én hibámból volt
jujj latom szar a szemed ... mert a tied nez ki ugy mint a kisunokatesom 4kereku kisbiciklije lehet elnezted amikr vetted valamit es nem tom kinek ment az 50es gyorsasagija 70el csontgazon :D
egyántalán nem éles kép! amúgy sötétített plexi van a mocin azért nem süt be annyira a fény! amúgy meg ennyi tuningal egyántalán nem nagy szám a 125 szal
ok de ahoz le kell venni a fejidomot h fúróval tekergessem! akkor legközelebb csinálok több képet is! kurva nagy szám fotót csinálni! gabesz1 is csinált!
de te el se tudnál vele indulni mert ledobna
ez nem 4 lóerő mint a smkp-d
+ tuti hogy aza 60 as simson odaverte volna a te segédmotor kerékpárodat
meg ha te vany tényleg a képen akkor csak sajnálni tudlak mert ha valaki 14 évesen igy néz ki akkor KORAVÉN
ha tudnál olvasni amit az oviba nem tanítanak akkor elovlashattad volna hogy eggyik balesett se az én hibámból volt
70 km/h az aztán gyorsaság + neked nem kellett volna már lefeküdni
honlap ovi kis ....
inkább menny és csettegj nyélen 70 nel a ..... babettáddal