red rose 125, szorult, kiszerelt dugóval. előtte 1500al geccisokér felújítva, cép külsővel. jó kis rotax123-as vagy myilen blokkal. virgonc nagyon, én szerettem, aszso9nynal is 110 körül utaztunk simán.
az 5-ös úton elmész a 38-as km tábláig (Dabas-sári) és Inárcs felé fordulsz egy felháborítóan rosszminőségű útra (tiszta románia) aztán Inárcsra érve átmész a vasuti sinen és elmész a főúton egészen a benzinkútig (ott megtankolsz) és Kakucs felé fordulsz a benzinkút utáni első kereszteződésnél. Mész mész mész jó sokat aztán a fehér templom elött (amit eltakar egy csomó bazi magas fa és ezért úgyse fogod elsőre észrevenni ) szal a templom elötti kis utcába befordulsz és a temető mellett elmész egészen az autópályafelüljáróig ahonnan már látni fogod a pályát.
Én nem találtam oda magamtól de szerencsére két helyi quados megmutatta az utat.
Más motor nem igen jöhet szóba....Cbr nem tetszik, nemtom a mito is jó de valahogy nem jön be,nsr se nagyon tetszik.Bizok az Rs-be csak nem hagy cserbe
aki nem találna oda jöhet velünk mi is kocsival megyünk de mi a 16ker felöl jövünk és úgy M5