Ahham Most már vágom!
Mégis szerintem kissédepressziósnak tünsz bárt bevallom először arra gondoltam,hogy nem leled örömöd a relatív új motorodban
No mind1,pontozgassál csak tovább
De akkor is olyan hangulata van ezeknek a pototos mondatoknak mintha az íróját épp most kúrták volna seggbe
Sziasztok.
HA minden jól megy hétvégén szándékozok venni 1 Aprilia RS 125-öt.
2003-as friss müszakis,új láncszett,apró karcok vannak rajt,haverom motorja,14e-km van benn ő a 2.tulaj mo-i 5ezerrel vette és azér akarom megvenni mer ismerem a motort és tom h nincs baja,jah és 650be adja.
Sztetek megéri?
mert ha csak egy pontot tenne a végére akkor az mondatnak minősülne és ezért nagybetűvel kellene kezdenie a hozzászólást amihez egyszerre két billentyűt kell lenyomni ami így estefelé már megterhelő
nem félelemkeltés a célja vele, hanem a figyelemelterelés. Annyira ledöbbennek a zsaruk a színétől hogy azt észre se veszik hogy nincs rajta se lámpa se rendszámtábla
na kezdi megint a kötekedést
ha tippelnem kéne én arra tippelnék hogy azért nincs benne még a blokk mert nemsokkal a kép elkészülte elött vette valakitől és szétkapták hogy felkészítsék pályára a gépet. De lehet hogy tévedek
de persze vannak olyanok is akkik sötétben inkább nem motoroznak és reménykednek benne hogy nem álítja meg őket a rendőr ha rózsaszínre festik a motorjukat. És ha nem állítják meg őket akkor ugyebár azt se veszik észre hogy rendszám sincs a motorjukon, hiszen 50-esre nem kell rendszám
Mégis szerintem kissédepressziósnak tünsz bárt bevallom először arra gondoltam,hogy nem leled örömöd a relatív új motorodban
No mind1,pontozgassál csak tovább
De akkor is olyan hangulata van ezeknek a pototos mondatoknak mintha az íróját épp most kúrták volna seggbe
HA minden jól megy hétvégén szándékozok venni 1 Aprilia RS 125-öt.
2003-as friss müszakis,új láncszett,apró karcok vannak rajt,haverom motorja,14e-km van benn ő a 2.tulaj mo-i 5ezerrel vette és azér akarom megvenni mer ismerem a motort és tom h nincs baja,jah és 650be adja.
Sztetek megéri?
ha tippelnem kéne én arra tippelnék hogy azért nincs benne még a blokk mert nemsokkal a kép elkészülte elött vette valakitől és szétkapták hogy felkészítsék pályára a gépet. De lehet hogy tévedek