Én is a Keloba szoktam vásárolni, a ruhámat is ott vettem, bár nem bőrt, de jól bírja, télen se fagyok szét benne és már zakóztam is vele, de túlélte. Olyan 22 körül vettem a spool protektoros kivehető béléses dzsekit, meg hasonló áron gatyát.
nekem AlpineS. motokrossz kesztyűm volt, imádtam, állandóan rajtam volt. aztán biciklizésre használtam évekig. Estem benne motorral, biciklivel milliót, és semmi baja nem volt. Csak elhagytam a jobbost
viszont elég drága egy márka.
olcsó bőrruha?
A kelomotor.hu-n vannak spool cuccok, kurva jó árban. Én lehet olyat vennék.
Vagy a shox cuccokat tudom ajánlani, szerintem az én ócsó shox bőrdzsekimben több anyag van mint egy sima egyrétegű bőrben. Amúgymeg a shox is tökjó, én nagyon szeretem, már 3 éve nyúzom a bőrruhát, kesztyűt, mindent, és még bírják. A bőrruhán kellett cipzárt cserélni azt ennyi.
annyit nyomatjátok ezt a pályázást, hogy komolyan mondom jövő tavaszra felkészitem a gépet, és kimegyek veletek valamikor. Szeretném egy kicsit "kitolni" a motoros tudásom határait. Bőrruhát legolcsóbban hol? Jah, és pályaidoból milyen formájúak vannak? Uccsó kérdésem... amatőr versenyekben ugye a nagyobb henger, dugó az nem megengedett? Csak ha most cserélnék egy-két dolgot, akkor tudjam mit vegyek. Szivesen járnék ki veletek.
jaja, áll még a vasárnap. Új számom van! 06 20 574 2660. A régi számom is megvan még csak az a telefonom mindig lemerül, azért nem vagyok általában azon elérhető.
lejön a renszmtáblatartó, lámpa minden. Kipuffodat hova dugtad?
M.
lehet hogy most vasárnap is lenézek
M.
viszont elég drága egy márka.
Én javaslom a www.mofaker.hu kínálatában a Rush-M nevű motorosruhákat, verhetetlen áron, jó minőségben!
RS125 2006 gyári kipuff rendszer (rezó, dob, csonk), 8000km futott hibátlan állapotú, katalizátoros. Olcsó pénzért!
illetve
fojtatlan gyújtáselektronika, csakmost csak tőlem 20 rongy.
vigyétek el, láncszettet kell vennem :)
A kelomotor.hu-n vannak spool cuccok, kurva jó árban. Én lehet olyat vennék.
Vagy a shox cuccokat tudom ajánlani, szerintem az én ócsó shox bőrdzsekimben több anyag van mint egy sima egyrétegű bőrben. Amúgymeg a shox is tökjó, én nagyon szeretem, már 3 éve nyúzom a bőrruhát, kesztyűt, mindent, és még bírják. A bőrruhán kellett cipzárt cserélni azt ennyi.