őőő.. én is így vettem szal arról nem tudok nyilatkozni hogy mi van benne mert szerencsére nem kellet úgy szétbonatni hogy ezt tudjam.. amúgy én már húú nem is tudom menynit mentem vele. .5000km- t és azóta olyan eszeveszett nagy baj nem volt.. sőt most a fogyasztásom is kiráály.. 6 liternél nem akar többet enni pedig nagyon küldöm neki höhö.. túl jól állítottam be a karbit de aztán lehet hogy nem
Kéne egy kis segitség... Azt mondták neked 160as hengered van, és h a főtengelyed gyári... Neked minden rendbe van vele és mennyit mentél eddig vele? Mert hamarosan akarok venni egy új gépet abba is 160 polini henger van csak h a hajtókar és a főtengely fogja-e birni!?
az mitől lehet hogy minden powernyitás előtt 6500-7500 közt ledadog a gép? 2003as példányról van szó. Szorul a bowden vagy csak kikellene takarítani a szelepet? elég sokat állt a gép:S
motomix magazin.
milyen a reklám? olyan, amivel kisiskolásokat akarnak megfogni meg gyerekeket! bár lehet ez nem mindenkinek egyértelmű.
dehát ilyen a célközönség
itt van fórumon... gondolom majd felnéz ide is néha. de sztem iwiwen is megtalálod iyen néven. ő kikötötte az egész pumpát és a telefonjával számolgatja szépen mennyi olajat kell hozzátennie az 1:30-hoz. ne csak öntögess hozzá hanem a pumpa is adjon többet mert egyszer nincs nálad a flakonod és kifogy a benzin akkor nem kap majd eleget, és majd nézhetsz mint egy láma...
kérdezd JAMALT, neki is az van és úgy tudom semmi más változtatás nincs rajta. a 160-ast bírnia kéne a normál főtengőnek, ha tényleg csak ennyi lenne h nagyobb henger. olajozásnál meg tegyél mindenképp a tankba is, a pumpa csak a hengert keni.
Hát engem igazából a főtengely meg a hajtókar érdekelne h ha a 125-é van benne birni fogja-e meg h meddig?! Mert eddig a srác 5ezer km-t huzott le vele és eddig minden ok! És nincs kedvem 50ezreket kidobni új cuccokra ha egyszer ennyit kifizetek érte!
jah... kornél nem hozza a szterodijaimat
komoyra fordítva a szót, bnőm sünmániás aztán lementettem ezeket a képeket, gondolom feldobom ide is, a színvonalon nem sokat ront:)
nem olyan nagy hűdehihi, ne számíts nagy dologra. csak felfigyeltem rá.
melyik motomixen van? májusin?
milyen a reklám? olyan, amivel kisiskolásokat akarnak megfogni meg gyerekeket! bár lehet ez nem mindenkinek egyértelmű.
dehát ilyen a célközönség
rakjál bele olajat azt kész.
komoyra fordítva a szót, bnőm sünmániás aztán lementettem ezeket a képeket, gondolom feldobom ide is, a színvonalon nem sokat ront:)