tudom engem is sok hamvas hivogatott eljött egykettő megnézni...
volt olyan bazz 4km en keresztül probálgatta a motort és bazz annyit nemtud megtenni a büdös zsidó hogy felhív telefonon hogy bocsi tárgytalan! sztem tudja kinek irom ezt!
szal az hogy felhívnak az egy dolog...majd ha akezedben lezs a pénz akkor!
arra nemgondoltál hogy én hivogtalak?
mondjuk 2001FT ért elvinném
Kössz, jófejek vagytok
Ahhoz képest ma már a második mber hívott, hogy jönne megnézni
De ti vagytok az okosak ti tudjátok
xlzx, nem kell reklámozni mennyibe van, és külömben sem célom eladni mint leírtam!
Ha ennyiért elviszik, akkor ez van.
Kevesebbért nem adom, mert "talán" kibírom vele ezt a szezont
Szoval szeretném ha megmaradna ...
Sziasztok szerintetek a Castrol A747-es motorolajat télleg nem tudja pumpálni a motorolajpumpálom szoval értitek Nincs kikötve a pumpa
Elöre is Köszi Norbi
Őhh, igazából nem szeretném ha elvinnék, mert imádom, de ha ennyi pénzért sikerül eladni, akkor ez van. Lesz másik ....
Nincs indokom. Kevesebbe van 1 kicsivel, és ha ennyiért elviszik, akkor nyert ügy. Ha nem akkor meg boldogság a köbön!
Szoval nem megilyedni, ez csak 1 üzleti fogás
De szurkolok hogy ne vigyék el
Bár ha elviszik, úgyis lesz másik motor ...
persze hogy ismerem!
szolhattál volna mert lehet megoldotuk volna
na mind1...remélem kijutok Rijekába mert sulival vannak gondok egyenlőre igazolás kérdése az egész már kezdem az egészet leszarni...
Marha sok állítási lehetőség van rajta... mindössze a holtjátékot belövöd az előírtra és be van állítva (az enyémen(AF1) fel van címkézve a vázra belülről). A többi az elektronika dolga, azon meg nincs mit állítgatni.
zsolt (mito7gang)
most vittem el az új Rs-em gyújtásdobozát tuningra (Gnanihoz, ha mond ez a név neked vmit)
kiváncsi leszek mit csinálnak vele
majd beszámolok az eredményről
az a baj hogy 2 hét múlva érkezik meg
volt olyan bazz 4km en keresztül probálgatta a motort és bazz annyit nemtud megtenni a büdös zsidó hogy felhív telefonon hogy bocsi tárgytalan! sztem tudja kinek irom ezt!
szal az hogy felhívnak az egy dolog...majd ha akezedben lezs a pénz akkor!
arra nemgondoltál hogy én hivogtalak?
mondjuk 2001FT ért elvinném