Egy alapból polírozott felülete(mert gyárilag az lenne az RS-váz,kivéve amelyiket lefestették gyárilag,de ez régebbieken és Tuonokon van),minek csiszolni?Fémtisztítóval alaposan át kell törölni,utána polírpaszta plusz filckorong és jó alaposan tükörre,biztos hogy egyetlen karc sem lesz rajta.
ezvolt a Patrik gépe,nézd meg,csak ott van belefújva az a zöld szín ahol sérülve volt az idom,tank:D
nem bántásképp szánom Misoc úrnak,de a parasztvakítást marhamód nem szeretem szónélkül hagyni.
Ha ilyen okos vagy nézd meg a vázam meg a lengövillát SZÁRAZON csiszoltuk 1500as meg 2000es vizpapirral jóember!Utána rámész polirgéppel és tükör lesz!
rajta keresztül azért jobb mert a postaköltsége elosztódik mert rendel qrva sok dolgot egyszerre. viszont előleget fog kérni, mert az rs túl ritka ahhoz ha rajta maradjon, túl tudja adni.
aprilia is azt fogja mondani egyébként h 2 hét alatt meghozza. aztán vagy igen vagy nem. engem szopattak már meg, de 1szer tényleg sikerült 2 hét alatt meghozni. valamit. de hívd fel a dunakeszi-it hátha van nekik raktáron.
hát igen... :S ha 20 körül van lehet h megéri azt az 5 ropit rászánni a versenyplekóra. nem is mert jobban néz ki, de jobban be lehet mögé feküdni. másrészt meg nem tom mennyit ér neked a nyugalmad, amikor minden pénteken felhívod a millét és közlik h még nem jött meg a szállítmány, te meg téped a hajad mert tavasz van és kell...
ja a gyári is drága. én 3x kérdeztem tőlük és felfogási gondjaik vannak mert 3 féle árat mondtak. olcsón ebből nem igen lehet kijönni:S hacsak nem lesz mázlid a bontókkal.
ha nincs bontóban (én sehol nem találtam) akkor 2 lehetőséged van. vagy a millemotortól rendelsz és ha nincs akkor megint elbuzizzák és hozzák 1,5 hónap múlva ha épp jó napjuk van akkor 2-3 hét alatt. vagy 1-2 bolton keresztül (de gondolom neten is) lehet rendelni MRA verseny plexit. átlátszót füstöt meg mittomén. az 1 hét alatt itt van, csak drága, oyan 26 körül van. szatunában 95-98as nincs. :(
nem bántásképp szánom Misoc úrnak,de a parasztvakítást marhamód nem szeretem szónélkül hagyni.
http://www.mra.de
ha az itthoni srácon (bp-i) akkor
http://www.blackroad.hu
rajta keresztül azért jobb mert a postaköltsége elosztódik mert rendel qrva sok dolgot egyszerre. viszont előleget fog kérni, mert az rs túl ritka ahhoz ha rajta maradjon, túl tudja adni.
aprilia is azt fogja mondani egyébként h 2 hét alatt meghozza. aztán vagy igen vagy nem. engem szopattak már meg, de 1szer tényleg sikerült 2 hét alatt meghozni. valamit. de hívd fel a dunakeszi-it hátha van nekik raktáron.