jééé találtam egy autót ami tetszik mondjuk nekünk iyen volt régen 2 is csak nem igy nézett ki. oda is akarták adni csak mondtam h nekem a motor kell, ezt meg adják el:)
mondjuk lett volna még alakítani rajta h iyen legyen
Mi ma voltunk, semmi újdonság, nagy kula az egész. Sok majom ember fényképezteti magát az ezres szemeteken és a csoppereken. És a sok plöttyedt hasú csaj mutogatja magát. szánalmas volt.
nekem is van ingem, polóm, sapkám, kabátom, táskám, törölközöm meg még egy jó pár dolgom ami ferraris
Na és nem rakják rá a tankpadra a ferrari logót, mert azt mondták összefolyika fekete a sárgával benne. Ilyen lesz igy
mivel a megszemélyesítés az egyfajta metafóra. hihetetlen logika bazz. esetleg írd még le h nem minden bogár rovar, de minden rovar bogár, és kitüntetlek egy MBA diplomával
de most nekem ne másolgassál ki a tankönyvedből hüyegyerek. arról beszéljél nekem amit írtál. fos GPS. ez egy qrva jelző. azt mondd meg igen nemmel h a "szép virág" az metafóra-e... könnyű kérdés igen/nem
"jó akkor mondjál már nekem egy oyat ami a jelzőből és a jelzett szóból áll ok". Ezt mondtam (fos gps). Szerintem meg maradj inkább az angolul bankost játszósnál... Vagy rakj rendet a fejedben.
A metafora mellett is állhat az a fogalom amire utalt: "kezed elalvó nyírfaág". Ez egyben megszemélyesítés is. De nem jelző. Olyan mint a hasonlítás, de nem áll ott a "mint" és nem feltétlenül áll az eredeti fogalom a metafora mellett.
na jól van kisfiam menj vissza a tankönyvet böngészni mielőtt iyen hüyeséget írsz. azt mondom h szép virág és az szerinted metafóra? versben leírja a költő h nagy hullám és máris metafórát alkotott
nem akarok 22 évesen 16 évesnek ugatni, meg semmi iyen, de te erőszakoskodtál annyira, h igy meg úgy van igazad:)
Én is nagy Ferraris vagyok de rajongásomat ruházat, kiegészítők vásárlásával fejejzem ki nem pedig egy tankpaddal Akkor is nevetséges nem való az oda...
mondjuk lett volna még alakítani rajta h iyen legyen