Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

próbáltam anélkül és szétkarmolta... azóta azt javítom:S
te ez nem az a mito amit szentkirályról hoztál el?vagy megtuningoltad a motorját?
Kókány in the house videót nézzétek meg befostam a röhögéstől
Ismerős a helyzet
Vizpapirral csiszoljad szárazon! ne tegyél rá olajat meg vizet fölösleges...
már a kezem leesett a multkor is:)
Csiszoljad csak bátran
Addig kell még az apro karcok is eltünnek belöle és akkor menny rá polírgéppel meg krómtisztító pasztával kb átmész rajta 3X és király lesz!
italycorse te meddig csiszoltad a lengővillát, én már csiszolom egy ideje de még nem ok... egyenlőre 1200-essel meg olajjal de aztán még átfutom 2000-essel is....
igazan megnyero kepeket sikerult csinalnod foleg a bontott cuccokrol
cagiva mito evo 2003-as olasz verseny gép:
verseny henger. arrow kp, áttfuvokázott karbi, fokolt gyujtás stb.
uj gumi.
érd:705377495
ez nem igy megy:) ha azt megkapom akkor amíg otthon lakok nem lenne motor. és fog a faszom elköltözni mert még évek múlva sem hiszem h tudnék venni 1 harmad akkor lakást mint amekkora szinten most lakom. meg van kaja ha hazamegyek, nem kell internetdíjat meg gázt meg iyen szarokat fizetni:)) tudok spórolgatni, meg különben is szeretem én a szüleimet. majd ősszel a gixi megvétele után elgondolkozok megint h kell-e 4 kerekű. egyenlőre, főleg h itt a tavasz, nem.... egyébként kár h csak a bravot ujították most. én imádtam a brava-t mind a kettőt, qrva jól néztek ki.... csak mindig volt valami bajuk.
aprilia rs és cagiva mito bontott alkatrészek eladok.
postán is.
705377495
csö:van egy rs 125 2003-as
olasz inport motor.
folytatlan verzios(power be van kötve)=35le
8500km van benne
ár=425eft
ha érdekel705377495
Neharagudj de aztmondom h hülye vagy Bence Szarnék én a motorozásra
Na jó nem, bár mondjuk én mindkét műfajt "űzöm". Hétköznap kocsi, buliba kocsi, a motor nálam csak hobbi, szórakozás. Van autó is meg motor is igazán nem panaszkodhatom. Nekem azt mondta volna a Vater anno h fiam dobd ki a Gilerát és kapsz egy 5 millás autót akkor már rég egy 159-es Alfával pörörgnék
A Brava árából is kaptál volna 2 RS-t Egyet pályára egyet meg utcára
nem baj
egyébként annyi dolgom lenne h beállok a dolgozószobába és azt mondom: eladom a motort ha most megyünk és veszünk egy uj S40-est (nagyon bejön:))... apám felállna a székéből bemennénk az első szalonba és másnap már kocsizhatnék mert mondta h akármiyen autót kérhetnék a pofátlanság határain belül, ha eladom ezt a szemetet:) csak nem kell:) pedig anyagilag is miyen jól járnék csak a benzint kéne vennem és nem idomokat meg gumikat meg olajakat meg mittomén:...
NEM MINDEN CSAK A FORINTÁLIS ÉRTÉK!
Peddig többet ér mint az RS
Szépen meg van csinálva a Brava
Mikori
szoktam vele "néha" beszélni

Fúúúú Fábián holnap el ne felejtsd lefoglalni a rajtszámot!
stílusosan Max Biaggi féle 3as lesz (amúgy nemannyira rajongok Biaggiért)

ittvan egykét kép a Pannónia ringen amikor teszteltek Yeti race elött
Győrfi Alenes kérdések jöhetnek ide is
vagy a Mito7gang-hoz
Ugye Zsolti
Wildcard, de mind1
5 futamon fog indulni ha összejönnek a whitecardok...
na jó nem offolok iyen faszságokkal...:)