hát én nagyvasról rendeltem valami 14 körül de aztán felvilágosítottak h nagy fasz voltam mert olcsóbban is lehet. nem nehéz abszolut feltenni de ha átgurulsz akkor segítek és cserélünk olajat is. amióta megtanultam azt, azóta mindenkinek fékolajat akarok cserélni persze a kornél hőbörög, de majd megmutatom neki a hátsóféken h hova fejlesztettem a tudományom:):)
Hehe, nekem a sajátom
A Benccéé ottvan nagyon, ItalyCorsé is nagyon állat (bár nekem kicsit túl vad), meg ööö... RSkornél gépe se rossz csak nem ebben a sárga színben :)
De akkoris a sajátom a favorit.. nem cserélném el semmire!!!
ZX10R, egyetértek, RS powwa forever!!!!
Stoppie, köszi h szurkoltál, elég nagy geciség volt az egész vizsga... holnap tudom az eredményt!
bencce én is akarok rárakni előre fémfékcsövet. Hol vetted, mennyiért, és milyen bonyolult volt felrakni?? mert ha azonos szinten van egy betét cserével akkor az sikerülni fog itthon is
hát köszönöm köszönöm, mármint zümi köszöni.. az a csunyábbik oldala egyébként amit most a kép felé mutat, mert ott meg van húzva meg a fejdomon is látszik h kicsit piros és nem szürke :S
vagy a mille motortól rendelsz gyárit vagy veszel drágán márkás utángyártottat. vagy fogod a technokolt és összekened a mostanit. nem igazán van más elternatívád:S én is végigjártam ezt
Mi megy itt tuning ez az eszmefuttatásod amit itt elöadtál szép és jo csak kár hogy ugy akarsz csajozni hogy kocsit veszel... Nem vagy motoros a gondolkodásod szerint
Köszi Ovodas :))