Igaz nem ide tartozik de megmutatom a művemet mert nem tom nem el dicsekedni
eddig a a rúgó és a lengéscsillapító fekete volt meg ha már festék volt a kezembe picit a blokkot is kifestettem rajta a honda feliratot pirosra.
Busa az egy nehéz dög. Nem kéne semmi pénzért. Egyébként nyáron ha minden úgy megy ahogy tervezem akkor beszerzek egy 636Kawát játszósmotoronak a Vater meg jár az SV-vel. Na akkor majd benézek egy párszor E-ringre baszni neki
De valószinűleg neked is van még hova dönteni Dávid......
Egyébként elhiheted h az Sv nem sok versenypályát fog látni ahhoz túl nehéznek tartom főleg mondjuk Euroringen. Talán Pannoniaring meg lesz látogatva de inkább élménymotorozásnak és nem köridőhajhászás lesz a cél. JA meg más lapra tenni egy 135 kilós 125st meg egy 200kg-os dögöt De lófasz az egész nem érdekel jól megy egyenesben
Szerintem neked még van hova dönteni, majd szépen hajlik fel az a lábtartó, nemkell félni.. ha elcsuszol, hát elcsuszol, majd felállítod és mész tovább, talán.
1. nincs meg még A1re a jogsi szol nemnaon tudnánk elhozni. Meg majd olyan március végén fogja hirdetni h eladó
2. az a pár apróbb hiba vmi a féktárcsával van
3. javitással együtt monta h 950 e
4. ez egy fórum és azért van h akármit akármikor ellehetessen mondani
5. ez a vki pedig folytotnos fórumozó.
Hát egy cseppet tévedésben vagy haver mert már kínáltak nekem egy Rs-t és kb. olyan 3500 km van bene asszem. És az ára vhogy ugy 950 e ft-t. Csak annyi h van egy apróbb hibája amit ki fog majd a srác rajta javítani. szol..
eddig a a rúgó és a lengéscsillapító fekete volt meg ha már festék volt a kezembe picit a blokkot is kifestettem rajta a honda feliratot pirosra.
Help!
Egyébként elhiheted h az Sv nem sok versenypályát fog látni ahhoz túl nehéznek tartom főleg mondjuk Euroringen. Talán Pannoniaring meg lesz látogatva de inkább élménymotorozásnak és nem köridőhajhászás lesz a cél. JA meg más lapra tenni egy 135 kilós 125st meg egy 200kg-os dögöt De lófasz az egész nem érdekel jól megy egyenesben
2. az a pár apróbb hiba vmi a féktárcsával van
3. javitással együtt monta h 950 e
4. ez egy fórum és azért van h akármit akármikor ellehetessen mondani
5. ez a vki pedig folytotnos fórumozó.
2. pár apróbb hiba mi?
3. ha kijavítja,valószínűleg drágábban fogja adni.
4. kiafasztnemérdekel