Házi buli lesz! Ilyenkor nem szeretek diszkóba menni, mert kurva nagy a tömegnyomor! Így meg legalább a barátaimmal leszek! Ja meg vettünk Mega tüzijátékot 17ezerért, arra kíváncsi leszek! BÚÉK
Hehe én az aprilia ki nem tolom :D tiszta nyálka az út... Ígyis sámson folyton csúszkál, ha döntogetem :) Meg persze nem kéne elvakultan sietni néha (keményen 50-el :) ) és akkor nem szánkózom le a bicikliúti töltésről... persze esélyten volt bevenni a kanyar, így inkább egyenesen mentema n nádasba :D De zajlik az élet :) Csak a kezem-lábfejem fázik de nem bírom... pedig néha tök elhatározom, hogy mostakkor egypár hétig nem.. 2 nap múlva -erős szülői balhé közepette -elmegyek :D
Trakee, úgy gondolom ha lenne pénzem olajra meg benzinre akkor még énis felülnék a gépre néha mostanság.. Annyira nem érdekel a hideg, sztem még +5fok lazán elmegy
a 0fok az már nekem necces
de hát pénz erre nincs úgyhogy nincs miről beszélni.. nyárig melóó (vizsgák után)
Rotax!
igen katalizátoros. de nem csak a 2006os. előtte is raktak bele katalizátort a fene tudja mikortól (valami okos majd megmondja )
párszor már leírtuk, de csak Neked csakmost
a 2006os RS 200at megy.
Ezért kell a simson többek között hihi Csak kicsit felhúzott.. a karácsony elötti 13 km-es séta vele :) Meg a tegnapi megszakítószarakodás, mikor csak nyélen ment, máshol leállt, és csak úgy lehetett betolni :) E ma ment.. csak hidegvan áááá Multkor rámfagyott a köd :D
Megszeretném kérdezni tőletek h az új RS 125-nek mennyi a végsebessége?Ugyan ú megy mint a régebbi verzió mert azt hallottam h ezeknek már katalizátoros kipuff. van és le van fújtva a motor...
az más! ott nem jóhiszeműen jársz el :) bár reklámozzák a mozikban ha letöltesz oyan mintha lopnál de itthon ez még nem igy van. fél ország börtönben ülni:)
Hát azért azt nehezen hiszem el h nem illegális h letöltöm a legfrissebb mozifilmeket 900ft-ért, ahelyett h elmennék 10x moziba 13000 forintért... mert a 900 ft-ot nem a filmkészítők kapják ugyebár hanem aki megosztotta a filmet
Szia!
Bar nekem van egy vonalam idomokra Csehorszagban,de ez a szlovak idomkeszito srac engem is erdekelne.
Ha van valami info dobj egy mailt lecci. varges99@yahoo.com
Koszi,
Gabor
Trakee, úgy gondolom ha lenne pénzem olajra meg benzinre akkor még énis felülnék a gépre néha mostanság.. Annyira nem érdekel a hideg, sztem még +5fok lazán elmegy
a 0fok az már nekem necces
de hát pénz erre nincs úgyhogy nincs miről beszélni.. nyárig melóó (vizsgák után)
Rotax!
igen katalizátoros. de nem csak a 2006os. előtte is raktak bele katalizátort a fene tudja mikortól (valami okos majd megmondja )
párszor már leírtuk, de csak Neked csakmost
a 2006os RS 200at megy.
najó igazából 160-170között.
Megszeretném kérdezni tőletek h az új RS 125-nek mennyi a végsebessége?Ugyan ú megy mint a régebbi verzió mert azt hallottam h ezeknek már katalizátoros kipuff. van és le van fújtva a motor...
én meg belepusztulok a mocizáshiányba :(((( hogy a picsába bírjuk ki tavaszig?
Olyan szépen kért a csaj, nem bírtam ellenállni
Nyugodtan küldhettek még nekem ilyen képeket
az más! ott nem jóhiszeműen jársz el :) bár reklámozzák a mozikban ha letöltesz oyan mintha lopnál de itthon ez még nem igy van. fél ország börtönben ülni:)
Kornél: nálunk a letöltés nem illegális csak a megosztás. lejebb húznám azt a jegyet egy 3asra:)
Akkor az is legál mikor regisztrálok egy warezoldalra 900ft-ért egy hétre és leszedem az összes filmet ami most megy a mozikban?
Bar nekem van egy vonalam idomokra Csehorszagban,de ez a szlovak idomkeszito srac engem is erdekelne.
Ha van valami info dobj egy mailt lecci.
varges99@yahoo.com
Koszi,
Gabor