E0zért jó a Tuono srácok
De ha nagy gondba vagytok megnézem nekem hogy és hova van felfogatva, és megosztom veletek ...
Bár lehet Zsóóóóti az fejből tudja
Elmész egy esztergályoshoz, és ilyen kemény műanyagból esztergál neked! De sajna az a műanyag se olcsó! Ahogy én néztem, métere annak 6e Ft-tól van átmérőtől függően! De a felrakás gondja még ottmarad!
Nekem azt magyarázták, hogy hova kell tenni:S, de azt én is kétlem h bukásnál a helyén is marad... Akkor Ti sem tudtok rá megoldást? (mert nem rossz dolog egy csúszásnál ha nem akarok új idomot venni:D)
gombát azt lehet gyártanak de azt már szerintem rádbízzák h teszed fel mi most télen lehet megcsináljuk vhogy a gombát de vszinű h az idomra kell egy lyukat furni
elég necces mert hova teszed...:S az idomtartó csavar túl vékony h tartson is valamennyit egy taknyolásnál. de lehet h majd készül egy jobb megoldás és én leszek a kisérleti alany az rs-re, de még nem kiabálom el meg csak tavasszal:)
Nekem a Freccia anno 7-ben is emelte az elejét..pedig rossz volt benn a power és rezonált is mint az állat...igaz megevett v 6 litert..de legalább megérte belerakni a haya ECU-t....
amint kitavaszodik,jön az onboard video..ja azt elfelejtettem h mito blokkos!!!!
De ha nagy gondba vagytok megnézem nekem hogy és hova van felfogatva, és megosztom veletek ...
Bár lehet Zsóóóóti az fejből tudja