Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló !
VHSB34 karbi Vforce3 membránnal, csonkkal mennyi ?
Kiragasztva mit takar?
Eladó rengeteg komoly RS 125 alkatrész. Tuning is!! a teljesség igénye nélkül, Jolly moto RS, CORSA, STRIT, ARROW, Petku racing ( egyedi!!!!) APRILIA RS, Magas fordulatú egyedi!, rengeteg idom, lámpa, komplett 98-as idom szett, BREMBO első nyereg+adapterRS hez, brutál fékhatás!!!!+ sokkal jobb fékbetétek kaphatók hozzá!!, VHSB34 karbi Vforce3 membránnal, csonkal KIRAGASZTVA!!!!!!, JOLLY moto carbon gyári vég, gyári hangtompítók, 2006-os felnik, stb, stb ,stb 06 30 279 48 96
üdv! fekete elsőtelót keresek
Sziasztok
122-es blokkhoz való hengert keresek dugóstól vagy nélküle, és főtengelyt csak jó állapotú érdekel.
Sziasztok! A képeken látható cuccok eladók ha valakit érdekellne 06305596392
Sziasztok! Keresek rossz olaj szivattyút.
eladó vadonat új zeeltronic írható gyújtás elektronika
tps szezor, váltófény, váltó elektronika, power nyitás stb... mind vezérel.
Gyári csatlakozóval kompatibilis.
érd: gudzol@freemail.hu
Eladó, esetleg ha más dolog kellene, akkor emailben elértek, gömb rs-hez is vannak lámpák.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Köszi a választ. Azt hittem ez egy íratlan szabály, hogy a stift vonala nem érhet ablakot. De nagyot tévedtem. És úgy látszik nem én vagyok az egyetlen aki úgy hitte. Elején furcsállottam is nagyon. Aztán rákerestem egy gyűrűs képekre és lám ott is van olyan stift ami merőleges a csapra. Megint tanultam valamit.
Az boost átömlő/felömlő ablak, nem beömlő. Van ilyen, tök természetes, nincs ezzel semmi gond, mert nem a terhelt oldalon van a stiftelése, igy nem szorítja rá a henger falához a dugót a főtengely.
A felső élét nem piszkálja, mert magas a fellövési szöge, de attól még lehet finomitani tűreszelővel, az alsót én szoktam jobban letörni, mint gáyrilag van, de aki semmit sem csinál vele, annak is elmegy vígan.
Eladó LED-es indexek + hozzá való relé.
Érd.: szabogabor900927@gmail.com
Sziasztok! Szereztem egy nikaszilos hengert dugattyúval. A dugó egy gyűrűs Asso Werke. Az lenne a kérdésem létezik az, hogy a gyűrű hasíték a beömlő ablakon át vezet. nem akad meg de mégis ott megy el. Neten néztem több egy gyűrűs Asso-w dugót és ott is láttam, hogy a kipunyílással szemben van gyűrű illesztő szege.

pL A KÉPEN LÁTHATÓ
Itt a szolo első. Tel 30 5050942
De szolo első is van ez alig hasznalt 9000 ft, ez 120/ 70 es, a garnitura 38 E ft. Ha azzal az elsővel kell a hatso patban ugy 34 .e.
Elado: garnitura
Szia! HA érdekel tudok benne segiteni, emailon írj rám ott a részleteket.
patvaros87@gmail.com

Üdv
Hello rs extrema bendixet keresek BP és környéke köszönöm
Írj egy mailt Jenci: peti.kristof@gmail.com milyik cucc kell? :P
Rá megy a henger, erőben talán jobb is, ha jól tudom bár ez nem fix, jobb az öblítése a 122-esnek mert az már kiforottabb változat.

Átalakítás kell, a 123-nak nem pontosan ott van 2 hengerfogató tőcsavarja mint a 122-esnek, úgy szokták megoldani hogy a 122-esnek a henger alsó fogatásánál kireszelik teljesen és úgy húzzák rá a csavarokat, biztosítékként néha rátesznek egy hajtott vas/aluminium lapot hogy ne tudjon mozogni a fogatásnál.
Udv adott egy rotax123-as blokk amin 122es henger van (szepen uzemel) kerdezem ez befolyasol valamit illetve milyen atalakitasok szuksegesek ehez vagy egy az egybe ra mehetett a henger? Eroben ugyan az ? (Gilardoni 1es segedkipus)
Szia!Érdeklődnék a fent lévő alkatrészek iránt.
ha bekötöttem a powerszelepet akkor most a fogyasztása hogy változik? (eddig csak le volt fedve a power nyillása)
Valakinek nincs váltó és kuplungkosara eladó?
Apropó, eladó 39fokos használt, de használható hátsó lánctányér, a felniben lévő fém résszel és hibátlan gumipogácsával + 2005-ös gömb RS hez teljes matricaszett! ha valakit érdekelne a dolog..