Hello! Még mindig nem forog ki a mocim 9e rpm fölé nem pörög, és nem találom a hibát..... Amiket próbáltunk: karburálás 140, 145, 155, 165 ,175ös fő fúvókákkal. 165el lett szép a a gyertyakép levegő 2,5 van ki tekerve. Kábeleket át néztem mind jó, ki kötöttem a fesz.szabályzót és a power vezérlőt is az se segített, ha az alaplapról feljövő 5szál vezetékekből csak a cdi/trafóba kötöttem be akkor se. Alaplap elméletbe jól van be álitva. Lapot veszi rendesen üresbe és sebeségbe ahogy eléri a 9e fordulatot mintha szabályozna/tiltana! Amal sem Tm 14-04 es cdi van fent, ez lehet fojtott? Kipu gyári elméletbe fojtatlan..... Már nem tudom mit kezdjek vele. Budapest környéken valaki tud szakit akihez el tudnám vinni? Köszönöm
sziasztok! olyan segítség kellene , hogy 36 dellotro karbim van és abba mekkora fuvókák kellenek, esetleg nincs valakinek vagy honnan tudom beszerezni?
kellene még egy plexi 96-os évjárat!
Esetleg pálya gumit ha tud valaki azt is megköszönöém!
előre köszi a segítséget
hali, olyan kerdesem lenne hogy a nicasilos henger mennyivel érezhetően erösebb mint a vasperselyes? illetve hogy a rotax 122 es hengert rá lehet rakni rotax123 blokkra kisebb átalakitással ?
Benéztem, azt hittem te árulod a gumikat de rájöttem hogy nem. :D Amúgy milyen hangja van a petku féle rendszernek? Látom az van rajta neked is, én most rendeltem ezt a fajta hangtompítót, nem tudsz videot csinálni, kíváncsi lennék a hangjára. :)
hali, olyan kerdesem lenne hogy a nicasilos henger mennyivel érezhetően erösebb mint a vasperselyes? illetve hogy a rotax 122 es hengert rá lehet rakni rotax123 blokkra kisebb átalakitással ?
Helló nekem is ilyen a hiba jelenség hogy megáll de nekem ha 140-150 el megindulok utánna áll meg ha 70-80 al akkor nem :D ha rájöttél már hogy mi a hiba megköszönném ha megmondanád :D
kellene még egy plexi 96-os évjárat!
Esetleg pálya gumit ha tud valaki azt is megköszönöém!
előre köszi a segítséget
Rs 125 rotax 122-be keresek műanyag fogaskerekeket, akinek van írjon.
Aprilia RS125 (2001) keresek jobb oldali első lábtartót.
Köszönöm.
415 ös 17/47 did láncszett (150 km futott) 12.000 huf