Veszel autósboltban, 1kg alubarát fagyállót - rózsaszín színű, kb 1000-1500Ft között van az ára. Keversz 1:1arányba vizet és lötyit, aztán töltöd amíg tele nincs. 0,8L-t ír az RS-be a könyv. Azt hiszem a hengerből kijövő vízcsövön van egy toldás, abban pedig egy + fejű csavar. Ha ezt kicsavarod, távozni tud a levegő mikor töltöd be. Aztán beindítod a motort, járatod, csökkenni fog a szint a kiegy tartályban. Szintre töltöd...
Sziasztok!
Ugyan, nekem AF-1 futura van, de ha jól tudom az első RS-ek abból lettek, és sok a hasonlóság. (javítsatok ki ha rosszul tudom)
Annyit szeretnék kérdezni, hogy hűtővízet, mennyit, ill. milyet kell rakni ezen kis 2T "szörnyekbe"?
2006 os mèg a nippondenso elektronikás, abba hátul ki szokták vágni a folytást, mas falyta elektronikat itt nem nagyon tudok, tuning programozhato van de itt nem nagyon arulnak, kulfolson igen zeeltronik pl, ujjabb rs en gyarilag piaggio van mar.
Nem tudom, hogy mitől gyullad ki, én általános tanácsot adtam ezzel. Próbáld ki, hátha jo lesz. Nem ismerem az elektronikákat, de biztos vagyok abban, amit előbb leirtam, szóval ha nem gyulladna ki, akkor is érdemes ellenőrizni ezt a problémát.
Köszönöm a tanácsot,megpróbálom ezt. Meleg időben nem volt vele sose gond. Ezek szerint a piros háromszög akkor is kigyullad ha alacsony az üzemi hőfok? Akkor még nem veszek új termosztátot...
Kevesellhet nagyon. Ragaszd le valami powertape-el vagy ragszalaggal a hűtő 1/3át, ha kevés, akkor a felét.
Ha jön a hideg azonos fokon is többet kér, mert sürübb a levegő, nemhogy ha hidegebben is jár a motor.
Sziasztok,Aprilia RS125-nél miota hideg van,gázvisszavételnél mindig bejelez a piros háromszög,és vele villog a hőfokjelző is,pedig a motor még az egy vonalkát sem éri el a kijelzőn,annyira nem képes felmelegedni,nemhogy túlmelegedni. A termosztát mehetett tönkre? Csak álló helyben képes a járó motor elérni az üzemi hőfokot. Köszi
Fúvóka szett DellOrto-khoz:
134,150,162,165,167,170,172,175 (2200Ft postával, előreutalva)
34-es szívócsonk, jó állapotú (5000Ft postával, előreutalva)
Egyben: 5800Ft (előreutalva, postával együtt)
Akinek van , ne tartsa magában.
Érdekel a karbi. képet ha lehet küldjél.
06303771181
Ugyan, nekem AF-1 futura van, de ha jól tudom az első RS-ek abból lettek, és sok a hasonlóság. (javítsatok ki ha rosszul tudom)
Annyit szeretnék kérdezni, hogy hűtővízet, mennyit, ill. milyet kell rakni ezen kis 2T "szörnyekbe"?
Köszi!
Ha jön a hideg azonos fokon is többet kér, mert sürübb a levegő, nemhogy ha hidegebben is jár a motor.