Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt más gond is volt, felhevült az egész dugattyú teteje, nézd az elszíneződést. Ez lehet benzinszegény keveréktől. Itt egy galéria gyertya miatt átjukadt dugóról.
Vas perselyes. Szerelő szerint rossz gyertya de létezik az hogy jó hőértékű gyertya és úgy elromlik h az megolvassza a dugót?
Most visszaolvastam a vizet. Lehet nagyon rossz a beállítás. Kevés olaj, rossz gyertya. Benzin-levegő arány.
Gondolom akkor nikaszilos henger van rajta. Volt benne hűtővíz?
szia.
meg van még? mennyi lenne? hol lehet át venni?
Ez még nyár elején történt most rakom össze aztán félek h megint így járok
motort vettem fogalmam se volt h netán bejáratós de lehet nem volt az lényeg h nem volt régi... vertex dugó
Szerintem itt semmi nem volt jól beállítva. Másik, hogy érdemes kis bejáratást is alkalmazni perselyes hengernél. harmadik, hogy milyen márkájú dugó van benne.
Üdv
Szerintetek ez mitől lehet? Olaj volt,víz volt,menetszél bőven volt , hűtő nincs eldugulva, gyertya jó hőérték (10-es). Esetleg rossz benzin-levegő arány? Létezik h gyertya tönkrement és "rossz" szikrát adott elvégre meg van olvadva és be van esve a dugó teteje.Full blokk generált csinálok és egyszerűen nem értem miért járhattam igy és félek h megint előjön ez a "kis" probléma.A motor vásárlás után nem sokkal 150km után állat meg a power kinyitása után mert ugy vettem h zárva volt kinyitottam és meghajtottam és ez lett a vége de nem hiszem h egy rotax blokknak 10 E fodulaton meg kéne halnia ha megyek vele 120 körül... a dugó meg a henger nem rég lehetett csinálva lehetséges hogy rossz illesztés? a henger falán még látszik a honolás
Én visszavinném a gépműhelybe. Ez nem normális. Hol csinálták? Oda ne vigye senki a főtengelyét ezek után. Nekem a dugót ejtették le, de kaptam helyette egy újat.
Elég gáz szerintem leejtettèk vagy ilyesmi...
Szerintetek ez gáz? Most hoztam gépműhelyből és ezt vettem észre és nem tudom h ez természetes h kicsit megvan nyomva vagy pedig nagy a baj...
Eladó gyújtás és 1 db cdi!
és ezt a kuplungkiemelő-t bonyolult szétszedni ?
Gyakori jelenség. Ezek a Rotaxok, ilyen hangosak.
szia,valoszinü kuplung kiemelő vel van a baj.
sziasztok mi lehet a gond ?
alapjáraton behuzom a kuplungot semmi zörgés nincs,kiengedem és valami zörgést kerregést hallok mi lehet a probléma? (rotax123)
Email: mocitomi@citromail.hu
posta ok!
Üdv,rotax 123 komplett gyújtás működő képes.
gyújtás :13.000.-
Lendkerék : 15.000.-
CDI :12.000.-
Eladó rs 125 gyári kipufogó rendszer,dob, légszűrő, műszerfal. ár megegyezés szerint.. további kép kérésre.
Belső rotoros gyujtast keresek.
Én mikor megvettem a motoromat el volt vágva egy kábel a CDI-nél kivancsi voltam és össze érintettem és akkor világított az EFI jelzés szoval el vágva hagytam:)
Azt hiszem a világos kék amibe piros csík megy az van elvágva ha gondolod megnezem vagy keress kapcsolási rajzot angolul Wiring diagram
Köszi, a villáskulcs eltűnt az EFI felirattal kit lehetne kezdeni?
A kis gombot nyomd folyamatosan add rá a gyujtast es 10-15 masodpercig meg nyomod, el fog tunni.