Szia. Na elhoztam a gépsárkányt. Sajnos kiprobálni beinditáson illetve egyesbe téve aztán itt abba is maradt. Viszont ennyi pénzért sisakkal kesztyűvel elhoztam. 16500km van benne. Hangja kicsit fura volt 50ccm után. De kicsit melegítve jobban hangzott. Pár kérdésem lenne. Mikor hidegen beindítom nem lehet 7000nel tovább pörgetni. Kicsit melegedett utánna már reagált és egyre jobban fel is pörgött. A digitális kijelzője most hazaérve kiírta, hogy cool vagy valami olyasmi. Lehet valami leírást szerezni a digitális kijelzőhöz. Mit lehet állítani, hogyan. Viszont most hazaérve még annyi, hogy pöcre indult. Majd holnap egy kicsit megjáratom valahol. Ha tudsz pár dolgot mire vigyázzak ja és milyen olajat kell érdemes beletnni? Köszönettel Zsolt.
Ezeken a linkeken meg lehet nézni. 11kW-os papírja van, a dugóban még 2000km sincs és a legjobb minőségű dugattyút kapta. Teljesen hibátlan állapotban van. Ára alkuképes!
Köszönöm az infót! Még annyit kérdeznék, hogy olvasgatva a fórumokat 15000-ként dugó csere. Na most azt hogyan tudom érzékelni menet közben mennyire jó? Amit néztem abban 16500 van és mikor volt benne dugó csere azt sajna nem tudja az eladó. Nála csak egy éve van és ő is papírozta le 11KW-ra. Ezért is sülgős lenne mert 300-rt adná oda. Nagyon szép állapotú képek alapján. és persze 16500km sem utolsó egy 2004-es RS-től.
Öt is láttam a hirdetések között. 11KW-os papírost keresek. Az nem gond ha nagyobb, csak a papírban a 11KW a lényeg. A másik, hogy inkább feketét keresek, mint a régi RS-ed.
A póóóóver szelep mindíg jó:D de főleg akkor ha törött!:D De hogy kicsit komolyabb legyek az akkor nagyon jó ha a elektromágnes ami az akksi mellett van gond nélkül cibálja a bowdent, és amikor mész a két kerekű sárkánnyal akkor olyan 7 ezres fordulat körül megindul alattad mint a veszedelem:D de nem minden rsnél indul meg 7 nél valamelyik hamarabb valamelyik később. Sok sikert a vásárláshoz!
2002-es évjáratú Rs vázszerkezet eladó. Úgy ahogy a képeken is látható, törés mentes, jó állapotú! 50esként volt használva, vagy pálya motor alapnak is tökéletes. Posta nem gond! Csak egyben eladó, AKCIÓS ÁRON
patvaros87@gmail.com
Üdv
Eladó a képen látható motor összes alkatrésze.
-Teljesen új continental road attack (max50km-es gumi szet),
-komplett Egyedi fényezés (idomok, lengővilla, felnik)
-arrov rezo
-34-es karbi új úszóval és úszótűszeleppel.
-hibátlan első fényszóró
-Légbeömlő csövek.
-Van 2db bontatlan főtengely csapágyam és szimeringem is.
Na és perstze minden más!
ikaralyos@live.com
705520427
Volna egy nagy kérésem felétek. Most teszem a B125-t. Nézegettem a lehetséges típusokat mi jöhetne szóba. Az Aprilia RS 125 11KW(forgalmis) ami szóba jön. Mik a tapasztalatok. Melyiket milyen évjárattól érdemes beszerezni? Egyenlőre az egészséges 90 és 110km/h tempót szeretném vele vinni. Autópályára nem megyek még ki vele az biztos. Láttam néhány 2004-es típuson van km óra, fordszámmérő óra, és valami digitális kijelző. Az mit jelez ki? Vízhőmérséklet és óra?
Köszönöm, hogy végigolvastátok. Remélem kapok választ mihamarabb.
Széles utat.
Zsolt
Rotax123-as komplett kuplung szerkezet, újszerű állapotú, Surflex sport lamellákkal, hibátlan állapotú az egész, csak beszereled, és lehet használni.
érd.:
patvaros87@gmail.com
0630-3207630
km/h spirál és csiga kérdésben hogy neked milyen van ?
elöre is köszi
Igény esetén szívócsonkkal és légszűrő csonkkal.
patvaros87@gmail.com
Üdv
http://www.kepesmotor.hu/aprilia-sportmotor/p1354216
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125_11kw-776575
7
Ezeken a linkeken meg lehet nézni. 11kW-os papírja van, a dugóban még 2000km sincs és a legjobb minőségű dugattyút kapta. Teljesen hibátlan állapotban van. Ára alkuképes!
Öt is láttam a hirdetések között. 11KW-os papírost keresek. Az nem gond ha nagyobb, csak a papírban a 11KW a lényeg. A másik, hogy inkább feketét keresek, mint a régi RS-ed.
Üdv és köszönet Zsolt.
link
Zsolt
Póverszelep mikor jó?
Facen ha fenn vagy írj már rám mi merre hány méter!
Előre is köszike!
(Mózes Alex nincs prof képem)
Plexim és váltóm már nincsen, de a lábtartók megvannak még.
Írj e-mailt!
- ÚJ LED-ES INDEXEK!
- első kerék
- első-hátsó lábtartók
- fejidom tartó konzol
- főtengely (rotax-123)
- hátsó LED-es lámpa
- hátsó lengőkar
- hátsó sárvédő
- központi teleszkóp
- hengerfej
- víztér fedél
- hűtő
- műanyag fogaskerekek
- kiegyenlítő tengely
- kipufogó
- kormánykapcsolók
- kormányrúd
- levegőszűrő
- membrán
- műszerfal alkatrészek
- olajpumpa
- olajtartály
- oldaldeknik
- segédváz
- szívató bovden
- sztender
- tükrök
- ülés
- váltó(rotax 123)
- vízpumpa
- víztartály
- zár szett
- üzemanyagtartály
- gumik
És még sok minden más, ha valami érdekel, írj e-mailt!
sz.schliemann@indamail.hu
patvaros87@gmail.com
Üdv
patvaros87@gmail.com
Üdv
-Teljesen új continental road attack (max50km-es gumi szet),
-komplett Egyedi fényezés (idomok, lengővilla, felnik)
-arrov rezo
-34-es karbi új úszóval és úszótűszeleppel.
-hibátlan első fényszóró
-Légbeömlő csövek.
-Van 2db bontatlan főtengely csapágyam és szimeringem is.
Na és perstze minden más!
ikaralyos@live.com
705520427
Volna egy nagy kérésem felétek. Most teszem a B125-t. Nézegettem a lehetséges típusokat mi jöhetne szóba. Az Aprilia RS 125 11KW(forgalmis) ami szóba jön. Mik a tapasztalatok. Melyiket milyen évjárattól érdemes beszerezni? Egyenlőre az egészséges 90 és 110km/h tempót szeretném vele vinni. Autópályára nem megyek még ki vele az biztos. Láttam néhány 2004-es típuson van km óra, fordszámmérő óra, és valami digitális kijelző. Az mit jelez ki? Vízhőmérséklet és óra?
Köszönöm, hogy végigolvastátok. Remélem kapok választ mihamarabb.
Széles utat.
Zsolt
Rotax 123-as blokkhoz keresek működő karbit! Esetleg nincs valakinek elfekvőben egy jó áron ?:)
érd.:
patvaros87@gmail.com
0630-3207630
Üdv