Jó napot fórumozok.
Rs 125 2005 évj. első teleszkóp felújítását végzem jelenleg.
Olyan kérdésem lenne hogy ki milyen teleszkóp olajat ajánl bele?
Márka,pontos megnevezés illetve low,medium vagy high jelzésű?
Illetve száranként pontosan mennyi olaj kell bele?
Amúgy ki milyen szimeringet venne bele most marzocchi szimering illetve teleszkóp por védő van benne..
Illetve ilyen teleszkóp porvédőt hol tudok beszerezni?(motorosbolt,internet,szimeringbolt stb..?)
A segítségeteket előre is köszönöm.
1992-es Aprilia RS 125 alkatrészek. Majdnem minden elektronika, cső, kábel, bowden, műanyag, stb. megvan (csak azon alkatrészeim vannak, melyek a képeken szerepelnek). Még két nagyon jó állapotú, feketére fújt oldalidomom, illetve segédvázam is van.
(a képeken pirossal áthúzott alkatrészek már nincsenek meg)
Komplett hátsó fék szett: 10.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Komplett első fék szett: 25.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Műszerfal: 10.000
Lámpa: 10.000
Légszűrő ház: 4.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db
Power motor: 5.000
Power elektronika: 5.000
Ha valami olyasmire van szükséged ami nincs kiírva érdeklődj nyugodtan!
06-30/40-33-613
rs125.gabor@gmail.com
Miért kéne sok olaj? Ha valamenyivel több van a fogaskerekek felverik addig a túlfojóig ha 1sima szelözö lenne akor minek rá a csö és minek van a fogaskerékre irányitva a vége
Akkor annak az utánfolyója, utánanézek a szintnek, de nem töltöttem rá az tuti, amikor olajat cseréltem belőttem a szintet és kész. Akkor először is megnézem a most a szintet.
Sziasztok! Holnap menni szeretnék a mocival, de ma elővettem, minden rendben mentem egy karikát, de hazaérve észrevettem hogy valami csúnyán összeolajozta a lánc felöli oldalon a gumit. A blokkból jön az olaj, ilyen még nem fordult elő, leszedtem az oldalát, ahol a gyújtás kábelei jönnek ki a blokkból felül, ott van egy kis csövecske kivezetve, gumicső ráhúzva, onnan eredhet az olaj valószínű. Minek a szellőzője lehet ez? Nektek azon milyen hosszú cső van? mert nekem kb 10 centis darab, még annyi sincs és mintha el lenne vágva. Köszönöm a segítséget
Szia! Nekem rotax 122 blokkos motorhoz kellene főtengely, irj már egy üzit légyszi az elérhetőségeddel a thakee13 kukac gmail.com címre és megbeszéljük! Köszi
Rs 125 2005 évj. első teleszkóp felújítását végzem jelenleg.
Olyan kérdésem lenne hogy ki milyen teleszkóp olajat ajánl bele?
Márka,pontos megnevezés illetve low,medium vagy high jelzésű?
Illetve száranként pontosan mennyi olaj kell bele?
Amúgy ki milyen szimeringet venne bele most marzocchi szimering illetve teleszkóp por védő van benne..
Illetve ilyen teleszkóp porvédőt hol tudok beszerezni?(motorosbolt,internet,szimeringbolt stb..?)
A segítségeteket előre is köszönöm.