Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó napot fórumozok.
Rs 125 2005 évj. első teleszkóp felújítását végzem jelenleg.
Olyan kérdésem lenne hogy ki milyen teleszkóp olajat ajánl bele?
Márka,pontos megnevezés illetve low,medium vagy high jelzésű?
Illetve száranként pontosan mennyi olaj kell bele?
Amúgy ki milyen szimeringet venne bele most marzocchi szimering illetve teleszkóp por védő van benne..
Illetve ilyen teleszkóp porvédőt hol tudok beszerezni?(motorosbolt,internet,szimeringbolt stb..?)
A segítségeteket előre is köszönöm.
1992-es Aprilia RS 125 alkatrészek. Majdnem minden elektronika, cső, kábel, bowden, műanyag, stb. megvan (csak azon alkatrészeim vannak, melyek a képeken szerepelnek). Még két nagyon jó állapotú, feketére fújt oldalidomom, illetve segédvázam is van.
(a képeken pirossal áthúzott alkatrészek már nincsenek meg)

Elérhetőség: lacciko@gmail.com
sziasztok megmaradt alkatrészek eladók hűtő3000 , kipu 8000 , fél lengőkar +kerék 8000 , első villa 10000 első kerék + tárcsa 5000
Csaba
06209238057
Sziasztok!
2002-es Rs 125 ösömre keresek hátsó lánckereket 40 fogasnál kisebbet.
Akinek van kérem jelezze a rs125rotax122@freemail.hu címen.
Üdv!
Komplett RS 125 bontásából alkatrészek:

Komplett hátsó fék szett: 10.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Komplett első fék szett: 25.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Műszerfal: 10.000
Lámpa: 10.000
Légszűrő ház: 4.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db
Power motor: 5.000
Power elektronika: 5.000

Ha valami olyasmire van szükséged ami nincs kiírva érdeklődj nyugodtan!
06-30/40-33-613
rs125.gabor@gmail.com
Miért kéne sok olaj? Ha valamenyivel több van a fogaskerekek felverik addig a túlfojóig ha 1sima szelözö lenne akor minek rá a csö és minek van a fogaskerékre irányitva a vége
Kétlem mert akkor rengeteg olaj kéne oda....
Üdv!
Van ilyenem szinte új, látom kecskeméti vagy, akár személyesen is át tudom adni.
Ha érdekel írj.
sz.schliemann@indamail.hu
Üdv!
Jobb oldali lábtartókonzolom, és fékpedálom van.
Ha érdekel írj e-mailt.
Eladó 4db, új, karbon mintás, LED-es index!
6000 Ft
Eladó!
Rotax122-es blokk kompletten vagy alkatrészként!

Meg van egy 110-es gumim is.

Az adatlapomon van elérhetőség!
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy honnan tudnék szerezni olyan csavart ami az oldaltámasztónál tartja a kis elektromos érzékelőt? sajnos sikerült elhagyni
Akkor annak az utánfolyója, utánanézek a szintnek, de nem töltöttem rá az tuti, amikor olajat cseréltem belőttem a szintet és kész. Akkor először is megnézem a most a szintet.
Az pedig az
Túlfolyó? Amikor a legtetején van? Elég sok olaj kéne oda nem gondolod?
Az a kis cső a váltónak a tùlfojója nincs véletlen sok hajtómű olaj benne? Esetleg a szimering is kimehetet a lánckerék mögöt
Sziasztok! Holnap menni szeretnék a mocival, de ma elővettem, minden rendben mentem egy karikát, de hazaérve észrevettem hogy valami csúnyán összeolajozta a lánc felöli oldalon a gumit. A blokkból jön az olaj, ilyen még nem fordult elő, leszedtem az oldalát, ahol a gyújtás kábelei jönnek ki a blokkból felül, ott van egy kis csövecske kivezetve, gumicső ráhúzva, onnan eredhet az olaj valószínű. Minek a szellőzője lehet ez? Nektek azon milyen hosszú cső van? mert nekem kb 10 centis darab, még annyi sincs és mintha el lenne vágva. Köszönöm a segítséget
Szia

Nekem van rotax 122 főtengelyem. És helybeli vagyok.
Annyi hogy a hajtókarcserés, de maga a tengely nagyon szép állapotú 8 ezer ha érdekel.

atya5@freemail.hu
Szia! Nekem rotax 122 blokkos motorhoz kellene főtengely, irj már egy üzit légyszi az elérhetőségeddel a thakee13 kukac gmail.com címre és megbeszéljük! Köszi
Szia resone engem a gázbowden elosztó érdekelne dobnál róla 1 képet ?
gabofreemail.hu9@freemail.hu
Szewasztok! Valakinek nincs esetleg elfekvőben egy powerház tömítése?
Szia !

Mikori gyártás és milyen mintamélysége van ?
Engem lehet érdekel ,ha olvasod üzenetem írj emailt smileykocka@gmail.com
Előre is köszi ! szép napot!
szia! írj egy korrekt árat amit gondolnál érte
resone-@freemail.hu
üdv
2004 évjáratú rs 125ccm hez keresek hátsó fékbetéteket!
A kuplung mennyi amúgy kompletten?