a powertől jön az olajad, ami úgy látszik mintha a kiputól jönne. a rugós felfogatás a kipunál nagyon jól tömít a kúpos kialakítás miatt. A powernél a tömítést, illetve a powernyelv szárának a szimmeringjét kellene kicserélni, onnan jön a több mennyiség. Ha érdekel, tudok benne segíteni.
Szewasztok. Ma az időjárásnak köszönhetően végre odaértem a gépsárkányhoz és szeretném összerakni és beindítani. A téli elrakáskor észrevettem, hogy sok olaj van a hengeren, a kipufogón meg a power szelepházán. Szerintem 2 helyről jöhet olaj vagy a szeleptől vagy a kipufogótól. Valakinek nincs esetleg a power ház alá tömítése? A kipufogónál lehet valamit kezdeni hogy jobban szigetelje a kipufogó végét? Azt amit a rugó tart. Jah és szükségem lenne még a köridőmérő kapcsolóra még ősszel elhagytam a jó útnak köszönhetően. :)
Ha hamarabb írsz egy fél nappal, akkor félretettem volna, de pont tegnap délben vitték el a konzolokat:/ a lábtartók még megmaradtak, ha gondolod, bár nincs hozzájuk meg már a rugó.
igen arra értem. nagyszerű
mivel nem nekem kell hanem havernak de rám bízta így nehezebb.
2000Ft? mivel nem mai darab már na meg kitudja :D ha neked megfelel akkor egyeztethetünk akár még ma is.
Azt el felejtettem írni hogy 122-es kéne talán. A kuplungház meg a kinyomó csapágy része, ha jól tudom el térőek a 122 és a 123-nél.
Vagyis képeken mikor néztem valahogy így tűnt.
Most amúgy meg reszeltem, de nem gondolom hogy ez így tartós lesz... Mert most igazából be verődőt szépen. Lehet csak házat, de lehet veszek kompletten is ha jó árban van.
1992-es Aprilia RS 125 alkatrészek. Minden elektronika, cső, kábel, bowden, kapcsoló, műanyag, stb. megvan(csak azon alkatrészeim vannak, melyek a képeken szerepelnek). Még két nagyon jó állapotú, feketére fújt oldalidomom, illetve segédvázam is van. Csak a helyet foglalják, szóval fillérekért odaadok mindent! (a képeken pirossal áthúzott alkatrészek már nincsenek meg, és valószínű a két oldalidom+féktárcsa+hátsó sárvédő elkelt)
Elérhetőség: lacciko@gmail.com
122-es kuplungod van? Írtam én valamit, de nem igazán reagáltál rá semmit se.
köszi előre is
gabofreemail.hu9@freemail.hu
mivel nem nekem kell hanem havernak de rám bízta így nehezebb.
2000Ft? mivel nem mai darab már na meg kitudja :D ha neked megfelel akkor egyeztethetünk akár még ma is.
ha igen mit kérnél érte? :D
Azt el felejtettem írni hogy 122-es kéne talán. A kuplungház meg a kinyomó csapágy része, ha jól tudom el térőek a 122 és a 123-nél.
Vagyis képeken mikor néztem valahogy így tűnt.
Most amúgy meg reszeltem, de nem gondolom hogy ez így tartós lesz... Mert most igazából be verődőt szépen. Lehet csak házat, de lehet veszek kompletten is ha jó árban van.
Lehet érdekelne.
Elérhetőség: lacciko@gmail.com