Igen, én is így tudom. Alul jobb és még jobban is eszik...
Hamarabb is le adja a max forgató nyomatékot annyi még. Fent ugyan azt tudja mint egy 125-ös henger kb. Én nem venném meg semmi kép. Szerintem nagy hülyeség rá tenni.
Ha azt akarod hogy mennyen akkor a gyári 125-ös hengert módosítsd. De már egy módosított hengerfej is sokat dob rajta. Egy jó hengerfejnél még 2.-ba is emeli szépen felfelé magát.
Nyomatékosabb, de nem több lóerő. Nem fog többet menni, még jobban gyorsulni sem igen, csak alul lesz jobb. Viszont a nagyobb tömegű dugattyú miatt kissé rázni fog a motor és hamarabb kikészül a hajtókarod. Nem is olyan üzembiztosak (szarabb anyagminőség).
Sziasztok.
Egyben eladó megmaradt alkatrészek olcsón.
Lásd a linken. http://aprod.hu/hirdetes/rotax...
Más nincs csak ezek, így egyben ennyiért vihető.
Tél végi végkiárusítás!
Komplett tuareg wind rotax 123 blokkal, gyújtássa, idomokkal, szinte teljes alkatrésszel 90.000Ft!
Af1 nagyon sok alkatrésszel 30.000Ft
Tuareg wind zöld színű teljes idomgarnitúrával sok alkatrésszel, terepgumikkal , kerekekkel stb 40.000Ft
Egyben az összes 120.000Ft
Annyi alkatrész van, hogy két motort össze lehet belőle hozni!
Illetve E heti AKCIÓNK!
ARROW rendszer Rotax 122,123 -hoz most csak 17.990Ft!
Amik raktáron vannak:
-Rotax 123-as blokk
-Komplett gyújtás
-Gyári Kipufogó rendszerek,
-Komplett fékek, fék alkatrészek
-Gumiabroncsok(terep-utcai 17"), kerekek
-Elektromos power egységek elektronikával vagy nélküle
-Idomgarnitúrák (Tuareg gyári:zöld-fehér, sárga)
-Műszerfalak
-Első teleszkóp, hátsó rugóstagok
-Blokk alkatrészek (vízérfedél, stb.)
-Komplett hűtő rendszerek
-Váz és segédvázak
-Lábtartók
úgy néz ki hogy végre sikerült találni egy rst ami megfelel nekem
na most kérdéseim a következők lennének
98 as gépezet eddig elmondottak alapján jónak tűnik de ez majd úgyis élőben derül ki.
ha sikerül hozzájutni és érdemes foglalkozni vele akkor elsősorban az általam kötelező dolgokat szeretném megcsinálni mégpedig motorban olajcsere ehhez milyen típusú olajat ajánlotok és mennyi kell bele?
fékolajcsere elöl hátul ez gondolom DOT4 kb 0.5 liter szerintem elég lesz átmosni és lecserélni.
aztán maga a kenőolaj az megvan az nálam nem kérdés a jól bevált agip speed 2t
majd egy gyertyacsere és az milyen típus és márka ajánlott?
légszűrőcsere de az szerintem van itthon.
majd még ha olyan akkor egy teleszkóp szimmering és olaj csere és ehhez milyen olajat ajánlanátok?
nagyjából ennyi amit szeretnék megtudni
köszönöm előre is
Nekem 1-es van és ugyan úgy ott van az a segéd kipufogó nyílás amit mondasz.
A 220H vagy 220L-es a henger akkor azokon ott vannak. Van amelyiken nincs meg de azt nem tudom milyen betűvel jelölik is már.
Szóval ez a Gilárdoni nem az. Tegnap néztem meg én is hogy ugyan az az 1 meg a 2 amúgy.
Jó napot fórumozok.
Aprillia rs 125 2005 évj. rotax 122 blokk,keresek Dellorto VHSB 34 karburátort(kézi,manuális szívatóst)
A legjobb ajánlatot veszem azonnal kp re.
A segítségeteket előre is köszönöm.
Hamarabb is le adja a max forgató nyomatékot annyi még. Fent ugyan azt tudja mint egy 125-ös henger kb. Én nem venném meg semmi kép. Szerintem nagy hülyeség rá tenni.
Ha azt akarod hogy mennyen akkor a gyári 125-ös hengert módosítsd. De már egy módosított hengerfej is sokat dob rajta. Egy jó hengerfejnél még 2.-ba is emeli szépen felfelé magát.