Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És bírja a forgást is jól!
Nincs mit.
Igen 123-as Rotax van benne! Akkor Wössnert fogok bele venni ! Köszönöm
AF vagy RS szinte mind1. 122-es 123-mas blokkba egy a hajtókar úgy tudom. És ha neked AF1-hez kell akkor gondolom 123-mas blokkod van.
Egyébként a PinkMotorsnál tavaly 25.900Ft volt, bár erre én még kaptam kedvezményt asszem. És itt van a kezembe a doboza és az van rajta hogy Aprilia RS, AF1 125. Szerintem inkább onnan rendeld de te tudod.
Azért nem voltam benne biztos hogy van mert csak 122-es rotax-hoz láttam és nem tudom hogy a két hajtókar eggyezik-e ?!
http://www.gerecsemotor.hu/mot... Ez találtam egyedül ami elvileg jó Af-1be is!
Asszem a PinkMotorstol lett.
De hallomra lehet találni amúgy.

Ennyi :)
Sziasztok!
Hátsó féklámpakapcsolót keresek akinek van írjon!
Mondta itt valaki hogy 6206-os csapágy van a főtengelynél , ez akkor mind a rotax 122/123- nál igaz?
Honnan vetted vagy rendelted a hajtókart mert én nem találtan Wössnert?!
sziasztok ! Tervezem , hogy vàsàrolok egy Rs125- et .Érdeklődnék , hogy mennyibe kerül kb egy hengerszett,karbiszinkron , esetleg kuplung csere!
Vâlaszotokat előre is köszönöm !
üdv Àdàm!
Elvileg meg vagy 20ból szimmeringel együtt. 10db van összesen.
Abból 2db nem kell cserélni. Ami a váltónál van hernyó tengelynek is nevezik asszem.
Nekem SKF van. ahhoz juttok hozzá olcsón is. Jól bírja.
Nekem Wössner hajtókar van szerintem azt tedd bele vagy esetleg a Prox-ot.
Tisztában vagyok vele! :) Egy 20 gondolom kifutja a csapágyszettet? Hány csapágy van benne?
Alap dolog blokk széthúzásnál.
Nem tudom még hogy a csapágyak milyen állapotban vannak , de szerintem ha bontva lessz akkor mindet! Főtengelynél mindenképp cserélni kell!
Helló!
Vkinek Rotax 122 tömítéskészlete vagy kuplungdekli tömítése lenne?
Hajtókarból Mazzucchelli-t használok. Nem régóta van benne, de semmi gond vele. Konkrétan mennyi csapágyat szeretnél cserélni? Ha csak a főtengőnél 7-8 ezer ftból +úszod, és akk műanyagkosaras SKF-ek kerülnek bele.
sérült rotax 122 es henger nem érdekel valakit? :D
Sziasztok! Tudja valaki hogy mi a különbség a gilardoni 1-2 hengerek között? Melyik az erősebb? Gyárilag nicasilos vagy hüvelyes? köszi.
Pedig még a bontás előtt jó volna tudni hogy mégis mennyibe fog fájni a csapágyszett! Apropó aki már újitatott fel főtengelyt milyen hajtókar került bele , mert találtam proxot is meg mazzucchellit is! Melyik a jobb? Tapasztalatok?
4 liter körül volt, amikor mértem (28as karbival), vegyes fogyasztás meg 5l körül. Egyedül akkor fogyasztott 7-8l körül, mikor megvettem és extrém dúsra volt állítva (alig akart felpörögni annyira dús volt, 130-as fúvóka helyett 150-160-as volt benne)
Hát ha szét szeded szerintem csak akkor fogod meg tudni.
122-hez volna amin rajta van, de gondolom nem mind ugyan az...
Üdv. mindenkinek Rotax 123-as blokk összes csapágy méretére lenne szükségem, ha esetleg valaki tudna benne segíteni!
írtam e-mailt az adatlapodon lévő címre
Szia. A power nyelv érdekelne!
Eladó pár alkatrészem:
-Power nyelv, csavaros szárral
-Aprilia RS125 ‘98-ig ülés alatti "Y" idom
-Aprilia Af1 Futura faridom hátsó üléssel együtt
-Aprilia Af1 segédváz
-Aprilia Af1 km óra
Nekem már egyikre sincs szükségem úgyhogy nagyon olcsón vihető minden.