srácok még ezt az egy kérdésemet válaszolja meg valaki legyenszives
szóval ha mondjuk adott egy pl fekete rs forgalmival amiben benne van a színe hogy fekete és én ez helyett kéket akarok akkor ha megveszem és még átíráskor kérem hogy írják át kékre akkor megteszik vagy pontosan mit kéne csinálnom hogy ez így működjön?
azért akarom egyben megcsinálni mert tudom hogy ha változik forgalmi csere stb így meg egyben meglenne az egész
akkor én is idézek
"hát, igazából tavaly volt újrafestve (oldalidomokat kivéve), de előtte is ilyen állapotnak örvendett :D
az izzó egyébként zöldes fényű, csak képen nem jön át annyira, és azóta benne van amióta megvettem :D"
mmm
Idézve:
"7éve van nálad nem semmi!
Ez volt újra festve amúgy? Mert elég jó állapotnak néz ki.
Ha jól gondolom akkor xenon hatású izzó van benne ugye? Rég használod azzal? Csak azért kérdezem, mert én nekem is volt és kb. 2hónapot bírt utána ki is éget... "
Ha egy RS 160-as azt el is felejteném a helyedbe. Kevesebbet bír. És egy jó 125 meg is veri. Alsó fordulaton erősebb csak felül nem tud többet egy 125 hengernél. Meg hamarabb le adja a max teljesítményt. Pályán se mennek 160-asal csak a 125-el és brutálisak...
Üdv! Nekem bejött. Kb egykutya az RS-el. Én mindkettőt néztem, ez lett mert kevés volt a jó ajánlat a piacon, ez jónak tűnt. Nem bántam meg :D Szerényen megjegyezném RS még nem hagyott ott :) Egyébként 275 fix-ért elvihető az enyém, vettem egy Vectra 2.0 GT-t, sajnos nem férnek meg egymás mellett :(
most nézem neked mitod van?
arról is érdekelne pár infó mert az is esélyes nálam egyedül csak alkatrész ellátottság miatt nem merek olyat venni.
mi a véleményed róla?
mert ahogy néztem sokkal kevesebb alkatrész van hozzá főleg használtan pl idomok lengéscsillapító stb
már nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal :) már csak meg kell találnom a számomra tökéletes példányt
ja és még egy kérdésem lenne
ha veszek ugye egy rendszámos motort teljesen mindegy milyen szín az ugye be van írva a forgalmiba.
na és ha én ezt a színt meg szeretném változtatni egy általam megálmodott színre akkor mikor csináltatom a forgalmit és ott kérem hogy írják át akkor megteszik? vagy esetleg eredetvizsgánál kell ezt kérni?
mert amint megvan az átírás állnék is neki és csinálnám is új színre
Eladó egy napot használt pirelli diablo supercorsa. 2013 as és 2012 es. Sc1 lágy keverék. Eredeti ár közel 80 e. 110/70-17,150/60-17. Posta megoldható, emailt rendszeresen nézek. gyula5@hotmail.com
Postát állom.
30.000 huf
félre ne értsetek, nem akartam kioktatni senkit, lehet hogy tévedek, csak tapasztalatból mondtam. Egyébként még pár éve Kunmadarason ha jól emlékszem veled gyorsultam egyszer a parkolóban
Hiába nézed a gyári adatott amúgy... A padon nem fog ennyit mutatni!
A tied se a gyengébbik igen, de nem a legerősebb.
A Legerősebb RS a 96-os Chesterfiel! És ez tuti!
Ami már a 122-es blokkal jött ki és a 34-es karbival!
Persze nem olyan jelentős különbséggel erősebb, de többet tud valamivel.
Egyértelmű hogy egy szarul behangolt vagy leharcolt RS nem fog sokat produkálni.
Csuky-[RS]- Amúgy az előző komim neked szólt ha figyelted..
szóval ha mondjuk adott egy pl fekete rs forgalmival amiben benne van a színe hogy fekete és én ez helyett kéket akarok akkor ha megveszem és még átíráskor kérem hogy írják át kékre akkor megteszik vagy pontosan mit kéne csinálnom hogy ez így működjön?
azért akarom egyben megcsinálni mert tudom hogy ha változik forgalmi csere stb így meg egyben meglenne az egész