Az RS szerintem egy komolyabb gép! Alkatrészileg minden van igaz nem olcsó. Ha normálisan meg van csinálva nem nagyon van vele gond. Szerintem a Derbihez nehezebb az alkatrészt is beszerezni.
A legjobb 125 a cagiva meg az RS...
Ennyit tudtam írni így hirtelenjében. Kérdez ha még valami érdekel róla...
olyan kérdésem lenne ha ráadom a gyujtást a motora akkor a power motornak adnikéne valami hangot vagy sem ja és a power motort adod külön is vagy csak egyben
3249-es oldalon tehát pár oldallal előrébb van fent egy pár kép az idomokról.
Jelenleg az egyik oldal idom és a faridom már 400 as papírral teljesen karcmentesre és műanyagig van csiszolva és szórógittezésre előkészítve. ha érdekel minden részletet leírok
Nekem van idomszettem. Fejidom 2db oldalidom + hátsó idom üléssel. épp készítem elő szórógittezésre. de így is eladó. úgy volt h kell egy fórum tagnak de baszik szólni....
Valakinek nincs éppen szétszedve karbija otthon? vagy nem tudja fejből hogy hány grammos úszó kell a gyári 28-as karbiba? én úgy emlékszem hogy 9,5-es de a biztonság kedvéért rákérdezek
125 létére futóműje nagyon jó és erős is
Blokk egyben( henger+dugattyúval+vîztérfedéllel): 50.000Ft
Blokk+VÁLTÓ ( henger+dugó nélkül ): 20.000Ft
Henger+dugattyúI(Wössner-könnyített) : 30.000Ft
120/60 R17 slick: 5.000 Ft
RS Arrow rendszer: 25.000Ft
Egyéb alkatrészek telefonon érdeklődhető
30-403-65-51
Jobban is kivan hegyezve... Googlébe is találhatsz róla elég jókat.
Miben komolyabb az RS?
Hát nekem nagyon tetszik mindkettő, de a Derbihez kicsit drágábbak a cuccok.
Mondjuk a legjobb az lenne, ha valahogy ki tudnám próbálni mindkettőt. Úgy csak könnyebb a döntés...
A legjobb 125 a cagiva meg az RS...
Ennyit tudtam írni így hirtelenjében. Kérdez ha még valami érdekel róla...
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Motor vásárlása előtt állok, s nem tudok dönteni az aprilia RS125 és egy Derbi GPR 125 között.
Kis infóra lenne szükségem. Szerintetek alkatrész és megbízhatóság szempopntjából melyik jobb?
Köszi!
De mondtam hogy kell.
S továbbra sem gondolom másképp.
Még ma hívlak.
gabofreemail.hu9@freemail.hu
Jelenleg az egyik oldal idom és a faridom már 400 as papírral teljesen karcmentesre és műanyagig van csiszolva és szórógittezésre előkészítve. ha érdekel minden részletet leírok
Valakinek nincs éppen szétszedve karbija otthon? vagy nem tudja fejből hogy hány grammos úszó kell a gyári 28-as karbiba? én úgy emlékszem hogy 9,5-es de a biztonság kedvéért rákérdezek