Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

balos lábtartó konzolt keresek.
Hogy jössz te ahhoz, hogy más zsebében turkálj? Amúgy nem én veszek 100e ft-os rendszám nélküli kókány szart Azt elhiszem, hogy jobb (tartósabb), de a motor nem lesz tőle erősebb, max nagyobb a sürítési végnyomásod, mivel új a dugó. Új dugóval 185-t tudott a motorom, a régivel, meg mikor már az új sem volt annyira új meg csak 175-t. ennyi.
szerintem az a teflon réteg kicsit parasztvakítás és pár ezer km után már nincs belőle túl sok a dugattyún.
és ha jól tudom (rotax122 service manualban) a gyári dugó sem teflonos.
és a 4-5000 km azért csak az 1/3 a gyári szerviznek. így szerintem kicsit túlzás.
1. gépműhelyes tapasztalata alapján aki szintén motorozik és használ ilyen dugattyút.
2. Teflon bevonat nélkül sokkal jobban kopik a dugattyú (kúpossága) illesztése, hiszen az lenne a súrlódó(kenő) felület .
3. Más hasznos tanács alapján !
Használtál már wieseco dugattyút van tapasztalatod vele ?
Nem hiszem, mert nincs pénz rá ! Lehet oltani ! Persze hogy jó a wössner, vertex mert az van szarrá reklámozva !
Engem a wieseco egy életre meggyőzött, már csak a dugattyú megmunkálása is sokkal többen különbözik a "nagy márkák"-tól !
Saját vélemény és tapasztalat, nem a a vertext illetve wössnert szidom félreértés ne essék !
és ezt mire alapozod/ mi alapján írod, hogy 4-5000 után cserés a meteor dugó
A wisesco dugattyútól nem megy jobban a motor, ugyanazt elérted volna egy más márkájúval is..... Vertex /Wössner tökéletes bele.
sziasztok! vettem bontóból km óra meghajtót, de elég nem jót küldtek -150nél kb 100at mutat az óra
esetleg ha valakit érdekel eladó v elcserélném -gondolok itt olyan valakire aki 50 cc-nek álcázza a 125ös RS-t pl.
apropó szerintetek melyik/milyen motor meghajtóját nézték el RS125 nek (kinézetre teljesen egyforma)
Szia!Én komplett powert (7800-as elektronika,motor powernyelv+bovden) vettem 13 ezerért.Powerelektronikát magába 5 ezer forintért akartak adni,aki 20 ezret kér egy elektronikáért az nem normális vagy nagyon hülyének néz.. Annyiért megne vedd!
Keresek gyári 21-24 kW-os kipufogót. (elég csak a rezonátor is, hangtompító nélkül).

email: szanto930922@freemail.hu
Ide kérek róla képet (a gyári /E/ számáról is).
Én is meteort raktam most bele de sztem ez pont az a dugó amit 4-5000 km után illik cserélni :/
a vertex 500km-t futott volt még teflonos a wieseco pedig egy 20 üzemórás volt és az lett a husqvarnaba rakva, illetve sokkal könnyebb is volt ! De mindegy én tudom hogy milyen volt és nem te szóval nem érdekel a kritika !

A vertex sosem lesz olyan jó mint egy wieseco de ez saját vélemény.
Most miért csinálja ezt velem...?
hali olyan embert keresnék aki rs-t bont és van 1-2 alkatrésze.! évjárat: 1998.12
Kelene hozá: km óra meghajtó,viszapilantó tükrök,hátsó kapaszkodó,átlátszó hátsó lámpabura,és essetleg tuning fék,kuplung karok! esetleg ha valami nem átlagos alkatrészted van irj! pl xenon,Angel eyes lámpa,digitális km óra, fordulatszámérö,stb..
Ujab rs röl is érdekel alaktrész ha jó rá!(pl tükör, stb)
Egy kopott dugattyú szett helyett bármilyen márkájú újat teszel be másképp fog menni.Ez beállítás kérdése is.Illesztésé is.Nem lehet ezt csak a dugattyú márkára leáltalánosítani.A Vertex ugyanolyan jó mint a Wiseco
a meteor dugattyú árban kedvezőbb sok társánál és nálam eddig 4000km-t gond nélkül teljesített
Mennyivel lett másabb? Írj már róla pár szót.
Eladó RS alkatrészek, majdnem minden van, ha valami érdekel érdeklődj e-mailben!
sz.schliemann@indamail.hu
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
Wiesecot neki az 101% os !
Husqvarnamban Wieseco dugó volt, teljesen máshogy ment mint a vertexel
Dell Orto VHSB 34 porlasztó úszómagasságát tudja valaki?Tömítés nélkül!
csak kíváncsiságból írd már le az árát.
nekem a gecis szerelő 20.000 ért akar adni. bár már nem érdekel csak legyen.
te mennyit kérnél érte? hibátlan? 7800? Gömb rs re kéne rotax 122
nekem tavaly lett felújítva.
vertex dugó, prox hajtókar skf csapágyak. tömítés szett arra már nem emlékszek.
igaz ha 3-4000 km et ment azóta, de eddig 100%
hali srácok blok felujitás lesz 2 hét mulva és érdeklödnék hogy ki milyen alkatrészt tene bele.! én wösner dugó hajtokart akartam de azt mondták h nem olyan jó már mert más tulaj van a cégnek. de kiváncsian várnám hogy ki milyen alkatrészt tene bele. mi vált be mi kevésbé.jelenleg ezeket veném bele:
Vertex dugatyú. prox hajtókar, koyo csapágyak, ATHENA tömités szimering szett. várom váalszotok tanácsotok!
Power elektronika eladó esetleg ha valakit érdekel
2002es RS röl eladó gabofreemail.hu9@freemail.hu