Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
2001-es RS-re keresek plexit (törve repedve ne legyen)
Akinek van az írjon.
Olcsó pénzért odaadom, mondj valamit és vidd!
Van egy 8000es fordulaton leszabályzó gyújtásom, ezzel produkál 11kw-ot a motor (pl. kmp-hez), a kábelek színe is passzol a gyári elektronikához szóval egyszerű bekötni, videót tudok róla mutatni, úgy szabályoz le mint egy gsxr!
Egy piros 30cm-es piros neon, új inverterrel 12V-os!
Magnézium powernyelv szára letört
Rotax 122es sérült henger
Fix powernyelv, tömítéssel
email.: uszozoli125@citromail.hu
Komplett RS 125 bontásából alkatrészek: Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 28.000 Ft
Hátsó kerék: 7500
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 12.000
Komplett hátsó fék szett: 10.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Komplett első fék szett: 30.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Műszerfal: 10.000 Lámpa: 10.000
Légszűrő ház: 4.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db
Power motor, bovden, nyelv, ház: 20.000
Power elektronika: 5.000
Gyári indexek: 1500/db
Karbon membrán: 10.000
Rotax 123as block: 35.000
Ha valami olyasmire van szükséged ami nincs kiírva érdeklődj nyugodtan!
06-30/40-33-613
rs125.gabor@gmail.com
Valakit power nyelv érdekel ?
hello valakinek nyomásérzékelős power nincs eledó ?
Cserélném Pénzre :) Drágaságom :(
Hali.aprilia rs 2006 hoz keresek 160ccm szettet.de akár 125ccm.et is! előre is köszi!
ezek szerint próbálták az epronját írni csak biztonsági mentést nem csináltak róla és elbaszták

ha valóban így viselkedik az óra
azt az rst még én hozattam olaszból és akkor 55 220 km volt benne
egy szlovák vitte el
Változó most pl 8ezer :D de ha megbolondul az óra akkor a kilométert méterbe számolja. Majd most fogom vinni valami szakihoz hogy nézzen rá lehet óra cserés lesz
mennyi km van az rs be ?
Nem nem :))
Üdv! van 2db javításra szorúló főtengelyem, 1 hátsó teló amiből kifolyt az olaj, 1 henger amit honólni kell vagy hüvelyezni kinek mi, 1 törött power nyelv, akit érdekel írjon
hali olyan embert keresnék aki rs-t bont és van 1-2 alkatrésze.! évjárat: 1998.12
Kelene hozá: km óra meghajtó,viszapilantó tükrök,hátsó kapaszkodó,átlátszó hátsó lámpabura,és essetleg tuning fék,kuplung karok! esetleg ha valami nem átlagos alkatrészted van irj! pl xenon,Angel eyes lámpa,digitális km óra, fordulatszámérö,stb..
55 000 km es rs :D?
Én úgy tudom a Jolly-tól nincs jobb amúgy hmm...
Nincs időm használni , másik pedig 50 körül volt a rendszer .
De minek csináltad meg ha most meg eladod?
Mennyiért csinálták rá a kipu rendszert?
Az ára az nem kevés az tuti de mind1 te tudod...
Tisztában vagyok, irány ár !
Nagyon fasza gép meg minden de ennyiért nem hiszem hogy eladod ráadásul mostanában nagyon szar a motorpiac is:(
Sok sikert amúgy az eladáshoz.
http://www.kepesmotor.hu/april... Leírás: Sziasztok, eladó a vezetett szervizkönyves hibátlan motorkerékpárom, tényleg Hibátlan! 2008 novemberében lett először forgalomba helyezve, A motor teljesen gyári makulátlan állapotban van,gyári szerszámkészlet, gyári könyv, pótkulcs,szervizkönyv. A motorra került egy Petku által gyári motorhoz tervezett rendszer hozzá hangolt 34 mm karburátorral. Jóval nagyobb teljesítménnyel mint a Jolly és társai. Adom hozzá az e betűs gyári rendszert. Kb 500 km futott a rendszerrel. Nem szét hajtott motorról beszélünk. Tudom lehet venni új kasznisat ennyi pénzért de ezzel csak motorozni kell.lMinőségi olajjal, V power 100 benzinnel használt ! Lánc minden motorozás után tisztítva, Motul Road + fújva. Törzskönyv,Komoly érdeklődők hívását várom.
szépjóestét! akit érdekelne esetleg

http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125_xenon-67257
05
Valakinek van eladó papíros váza? 2009-es RS vázat kéne pótolnia..
Sziasztok 2002es RSröl átlátszó plexi eladó gabofreemail.hu9@freemail.hu