köszi !a váalaszokat nem tom ez kinek a száma de ha elakadok majd felhivom . jövöre ha siofokon járok meg látogatlak az Mx-el. látom DT-d van , én utáltam.. Jóét csá !
Hívd fel őt.
06-30-405-3450
Amúgy rotax 122 blokk van benne amit nagyon ismerek és én azt mondom hogy szerintem az egyik legjobb 125cc blokk alkatrész van hozzá rendesen itt a blokkra gondolok elsősorban amiket nehéz beszerezni idomok,műszerfal és még 1,2 dolog.
Hát én 28 karbival tudok nyilatkozni azzal 4-6l között van a fogyasztás.
Sok sikert a rendberakáshoz.
köszi !
Lesz rajt munka böven ! a karibihoz nincs semmi elektronika kötve ?
Alkatrész ?
Fogyasztás ? (
A mugy köszi a válaszokat ! rendbe rakom a motort jó kis gép !
dlz_bro igen így is lehetne kérdezni:D
Ők olaszból,ausztriából hoznak be motorokat és csak behozzák legtöbbször utána meg meghirdetik.
Át kell nézni de szerintem ha írtad hogy 34 es karbi van rajta azt szerintem fúvókázd át mint írtam is vagy szerezz be egy 28 as delot első kőrbe.
Amúgy nagyon ismerem az mx eket is jó kis gépek volt hozzá is szerencsém.
Maradjunk annyiba hogy elégé benne vagyok az itthoni motor életbe.
Amúgy nem igazán értem amit írtál
Én vennék rá egy 28 as delot vagy a fúvókákkal variálnák.
Honét tudod hogy siofokról vetem.. ?
alaprárati teljesen be van hajtva szinte 1 dolog 2 es alurol nagy sebeségi fokozatva gázt ráadva meg azt megáll. de ha kipörgeted az 2-3-4 veszi csak ugy nam meg egysze tartotam közepes fordulaton és egysze csk nagy motorféket kapral elfogyott abelya neki valami van.. de egyeröle nyomozom a karbi ügyet 90 évjárató delártó van rajt mi a külömség a mostaniakhoz képest am má volt egypár motorom .. a kijelzöje se jó sos !?
Üdv.
Siófokról vetted ahogy látom:D
Amúgy 34 karbi és kevesell vele ?:D
Kicsit jobban is leírhatnád a tünetet.
Amúgy 28 dellorto van rajtuk gyárilag úgy emlékszem.
szevasztok !
Most vetem egy aprilia Mx 125-öst rotax blokos a karbi régebbi rajt és a motor kevés üzemanyagot kap pedig 34-es delártó karbi van rajt. Valakitudna segiteni hogy az eredeti karbija milyen lehet és a fuvokák hályasok ?
tapasztalat vélemény is érdekel...
Van egy 8000es fordulaton leszabályzó gyújtásom, így produkál 11kw-ot a motor, videót tudok róla mutatni!
Egy piros 32cm-es neon, új inverterrel 12V-os. Világítás közben is tudok róla képet csinálni!
email.: uszozoli@citromail.hu
Üdv! van 2db javításra szorúló főtengelyem, 1 hátsó teló amiből kifolyt az olaj, 1 henger amit honólni kell vagy hüvelyezni kinek mi, 1 törött power nyelv, akit érdekel írjon e-mailt, csere is érdekel power elektronikára km csigára és hátsó gumira min 90%osra!
dadi1095@freemail.hu
Sziasztok. Nincs vkinek eladó jolly rendszere?
Vagy akinek fentvan és nem olyan kell neki.
Nekem van egy teljes gyári rendszerem ( fojtatlan), Egy komplett arrow rendszerem amit most épp használok, és még van egy gianelli rezonátorom.
erre az email címre : provics.adam@citromail.hu előre is kösz
06-30-405-3450
Amúgy rotax 122 blokk van benne amit nagyon ismerek és én azt mondom hogy szerintem az egyik legjobb 125cc blokk alkatrész van hozzá rendesen itt a blokkra gondolok elsősorban amiket nehéz beszerezni idomok,műszerfal és még 1,2 dolog.
Hát én 28 karbival tudok nyilatkozni azzal 4-6l között van a fogyasztás.
Sok sikert a rendberakáshoz.
Lesz rajt munka böven ! a karibihoz nincs semmi elektronika kötve ?
Alkatrész ?
Fogyasztás ? (
A mugy köszi a válaszokat ! rendbe rakom a motort jó kis gép !
Ők olaszból,ausztriából hoznak be motorokat és csak behozzák legtöbbször utána meg meghirdetik.
Át kell nézni de szerintem ha írtad hogy 34 es karbi van rajta azt szerintem fúvókázd át mint írtam is vagy szerezz be egy 28 as delot első kőrbe.
Amúgy nagyon ismerem az mx eket is jó kis gépek volt hozzá is szerencsém.
megérte az árát szerinted ?
Amúgy nem igazán értem amit írtál
Én vennék rá egy 28 as delot vagy a fúvókákkal variálnák.
alaprárati teljesen be van hajtva szinte 1 dolog 2 es alurol nagy sebeségi fokozatva gázt ráadva meg azt megáll. de ha kipörgeted az 2-3-4 veszi csak ugy nam meg egysze tartotam közepes fordulaton és egysze csk nagy motorféket kapral elfogyott abelya neki valami van.. de egyeröle nyomozom a karbi ügyet 90 évjárató delártó van rajt mi a külömség a mostaniakhoz képest am má volt egypár motorom .. a kijelzöje se jó sos !?
Siófokról vetted ahogy látom:D
Amúgy 34 karbi és kevesell vele ?:D
Kicsit jobban is leírhatnád a tünetet.
Amúgy 28 dellorto van rajtuk gyárilag úgy emlékszem.
Most vetem egy aprilia Mx 125-öst rotax blokos a karbi régebbi rajt és a motor kevés üzemanyagot kap pedig 34-es delártó karbi van rajt. Valakitudna segiteni hogy az eredeti karbija milyen lehet és a fuvokák hályasok ?
tapasztalat vélemény is érdekel...
szóval ha 5.000 ért el is postázod akkor megvenném
Egy piros 32cm-es neon, új inverterrel 12V-os. Világítás közben is tudok róla képet csinálni!
email.: uszozoli@citromail.hu
7100as power elektronika, hibátlan!
Magnézium powernyelv szára letört
Rotax 122es sérült henger
Fix powernyelv, tömítéssel
dadi1095@freemail.hu
Blokk egyben( henger+dugattyúval+vîztérfedéllel): 50.000Ft
Blokk ( henger+dugó nélkül ): 20.000Ft
34-es Dellorto karbi: 12.000Ft
Henger+dugattyúI(Wössner-könnyített) : 30.000Ft
120/60 slick: 5.000 Ft
RS Arrow rendszer: 25.000Ft
Egyéb alkatrészek telefonon érdeklődhető
30-403-65-51
Vagy akinek fentvan és nem olyan kell neki.
Nekem van egy teljes gyári rendszerem ( fojtatlan), Egy komplett arrow rendszerem amit most épp használok, és még van egy gianelli rezonátorom.