Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont annyi olaj van benne amennyinek kell .most cseréltem. es direkt a lánc fölé van rögzitve hogy arra csöpögjön. de ha leszoritom akkor mitörténik?
Az egy túlfolyó, nem a láncot keni.... Nincs benne túl sok olaj? Vagy tegyél valamit a végére, hogy ebbe nyomja.
Sziasztok. van egy 2007-es rs125-ösöm. a lanc fölé egy csőből a blokkból váltóolaj csöpög a lancra gondolom hogy kenje. van más szerepe ennek ? ellehet szoritani azt a csövet hogy ne olajozza a láncot?
Sziasztok. van egy 2007-es rs125-ösöm. a lanc fölé egy csőből a blokkból váltóolaj csöpög a lancra gondolom hogy kenje. van más szerepe ennek ? ellehet szoritani azt a csövet hogy ne olajozza a láncot?
Komplett RS 125 bontásából alkatrészek:

Bitubo gázos rugós tag: 25.000
Tükrök: 10.000
Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 28.000 Ft
Pirelli gumi kb. 50%, első, hátsó: 4000/db
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 15.000
Első villa: 10.000
Komplett hátsó fék szett: 10.000
Komplett első fék szett: 25.000
Műszerfal: 8.000
Lámpa: 10.000
Légszűrő ház: 4.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db
Power motor, bovden, nyelv, ház: 20.000
Power elektronika: 5.000
Karbon membrán: 10.000
Rotax 123-as block (2. sebességben csörög a váltó egyébként hibátlan): 35.000

Ha valami olyan dologra van szükséged ami nincs kiírva akkor érdeklődj a
06/30-40-33-613
vagy
06/20-49-18-679-on
rs125.gabor@gmail.com
eladó!
150/60r17-120/70r17
85-90%os Metzeler Sporttec M3 motorgumi garnitúra!
vágás-javítás mentesek! ára:20.000
tel:06702465353
"Te csak ne gondolkodj" mivan veled ember?! Bocs hogy segíteni akartam...
A vízpumpa szimmering miatt akarod széthúzni? Igaz hogy csak 1db csavar fogja az egész vízpumpát... De akkor húzd szét a blokkot fölöslegesen...
Emelő szemeket vennék Rs 125 2005 csavarokkal !
a vizpumpánál tud ereszteni vagy a hegertalpnál vagy a hegerfejnél a viz! a hegertalp kivételével mindehol gumigyürük végzik a tömitést
OK
Te csak ne gondolkodj ! a blokk nem volt széthúzva !
A henger része lett felújítva de kibaszottul jó, hogy most szedhetem szét és húzhatom szét a blokkot
Vasárnap tudok küldeni képet ha addig ráér!
Gondolom akkor szét volt húzva a blokkod de akkor a vízpumpába miért nem cserélted ki az a 2db szimmeringet?
Én mikor széthúztam alap dolog volt hogy abba is cserélem...
Sziasztok a kérdésem a következö lenne az első keréknél a km/h csiga alá kell e még valami ? a képet küldöm , esetleg porvédö vagy egyéb alkatrész vagy igy ráteszem a csigát és müködni fog ?
Elöre is köszi a segítséget
szia! bár az én motorom rotax 122, de ott is van ilyen kis furat a vízpumpa háznál.
meglátásom szerint ez azért van - 2 szimering van a vízpumpánál a furat pedig a kettő között-
ha az elsőn átfolyik a viz akkor nem a váltóba, hanem azon ott a furaton kifolyik...
tehát vízpumpa szimeringes valószínűleg :/
Sziasztok !
Szét basz az ideg ettől a szartól !
Összeraktam a motor hogy használni kezdjem majd 80km után el kezdett folyni a víz !
Rotax 123as blokkról van szó !
NEM értem hogy honnan folyik a víz ? Átszakadt a tömítésem ? Ha igen ez miért lehet ? Mi célt szolgál ez a kis furat ahonnan folyik a víz ?
Szia ! küldenél róla képet ! kufu1984@freemail.hu -ra !
Komplett kipufogót adom 9000 Ft-ért!
a kipuff elkelt !
Telefonszámodat megadnád?
8 eft adok neked ha érdekel
Komplett vhsb34-es karburatort vennék !
Sziasztok. Power bowden van e valakinek külön eladó?
nekem van rotax 123-ra kipufogó rezonátorom az ára 5e
Kipufogót / rezót és dobot / keresek !