Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aprilia Rs 125 alkatrészek eladók! dadi1095@freemail.hu
Sziasztok ! Érdeklődnék gyári hátsó emelőt honnan tudnék szerezni?
Sziasztok,
szükségem lenne első főfékhengerre karral együtt, és mindkét oldali lábtartóra konzollal együtt, valamint oldalidomhoz távtartókra.
Ha valaki tud segíteni benne írjon légyszi.
Köszi, Dani
Igen, ugyan úgy rá lehet rakni!
Csak annyit kell vele csinálni ha nincs rajta még módosítva az hogy elől a 123-masnak a lyukja amit rá húzol a blokkba lévő tőcsavarra az szélebben van mint a 122-esé. Ezért pár mm-rel fúrni kell bentébb egy másik lyukat és így fog rá menni!
Hello!Azt szeretném kérdezni hogy a 123as hengert rá tudom e rakni a 122es blokkra? A válaszokat előre is köszi
Helló! Tudnál róluk küldeni képet? somodibence@vipmail.hu
Bilincs jár hozzájuk?
Heló!
Van még pár alkatrészem a bontásból. Eladóak külön-külön, de egyben is odaadom egy akciós aron.Van tank külsőm, fejidomom, tankhoz es uléshez zárszerkezet,kitamasztó, olajozó, összes csavar a bontásból, hajtókar, egyeb aprósagok.
elerhetősegem: mb1994@freemail.hu
hellO: dugó nélül=30e dúgóval=38e
Egy büntetés (no rendszám, no műszaki) összegéből le is lehet tenni nagymotorral a jogsit :D Az sem rossz, és akkor nincs probléma a folytogatással
muszakin a sportrendszerert baszogatjak az embert?
Rotax123-hoz komplett hibátlanújszerű állapotú kuplung eladó.
A CDI-n kivágod azt a kis kockát a hátulján, eltöröd a panelt, belenyomsz valami szilikon alapú cuccot. Nem tudod elbaszni. Utána nem fog bedadogni.

Utána egy karburátor állítás/takarítás nem volna rossz.
Szia viktortusak@gmail.com az email címem küld el a teloszamod köszi
heló nekem van ha kell 2003-ról
csáó! nekem van ha kell 4,5E ft
Sziasztok! Egy kedves ismerősőm esett egy kisebbet és eltörött a bal oldali lábtartó konzol, valamint a váltóhoz vezető "távtartó" konzollal. Tud valaki eladót? 1999-es évjáratú. Előre is köszi a segítséget.
Dugó nélkül?
hello: nekem van 123-as nikacilos hengerem hibátlan még honolás benne van.. 1000km futott vertex dugóval=38e
Van valakinek eladó olcsó 123-as blokkhoz Nicasilos vagy Vas hengere jo állapotban?
Akinek van kérem írjon elmailt:
szombatimate@freemail.hu
Elore is köszönöm!
A power 8000-nél nyit. Lehetséges, hogy karburálás gondja lesz.
Sziasztok aki tud folytatlan es működő CDIt 2005 125-ös rshez az írjon köszi !
Gondolom akkor tuti az van elvágva aminek el kell lennie meg össze se ér...
5-6ezer között ez szokott lenni a probléma.
Mikor nyit a power nem rángat be vagy valami? Csak 5-6 ezernél szarakodik? Más fordulatnál teljesen jó?
nm.
Na igen, kiszedték az egészet nem tudták mit kéne oszt vissza lökték úgy ahogy...
Amúgy nem 99-es RS-ed van? Ártándról úgy dereng hogy neked az volt.
Hmmm érdekes mégis elvan vágva ez a kis "híd" akkor mi okozgatja a gondot ?
Köszi. Hát igen elég gyengén tömítették ebbe simán belemenne a víz ... Egyébként tényleg nem valószínű hogy megcsinálták volna, mert ez alatt a barna "tömítés" alatt a gyári szilikon nem igazán látom hogy meg lett volna vágva. Lehet csak ki akarták szedni és nem találták. Mivel ezek kivágták az egész hátulját ...