Eladó RS alkatrészek, majdnem minden van, ha valami érdekel érdeklődj e-mailben!
sz.schliemann@freemail.hu
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
Utolsó emlékeim szerint (ez kb 5 évvel ezelőtt volt) a folytottságát egy papírral kellett igazolni. Nem tudom milyen szerv közreműködésével lehetett ezt produkálni. Azt hiszem egy motorkerékpár szerví közreműködésére is szükség volt. Újabb műszaki adatlap is kell hozzá, amin látszik, hogy "csak" 11 kávé.
Helló mindenkinek!
Valaki tudja hogyan lehetne levizsgáztatni egy 125 ös rendszámos RS-t aminek a forgalmiba 17kW van (amúgy meg jóval erősebb) 11kW ra?
De szerintem egy 160-as hengernél másabb szög kell úgy gondolom.
Ha nem jó a gyújtás még szép hogy be fogja kokszolni, szerintem egyértelmű ez!
Elvileg ha jól megtudnád forgatni valamelyik sebességbe kicsit meg kínoznád akkor a gyertyának ki kéne égni.
A 152 nagyon kicsi asszem azokba 170es szokott lenni.
Múltkor pont ilyen probléma volt egy motorral gyújtás hibája van. Nem megy úgy ahogy kéne. A gyertya be van köpve A fúvóka mért jó tehát nem kaphat sokat az se annyira! És a francnak se akar pörögni csak fokozatosan lehet egyre jobban kihúzni a sebességekben. Üresbe kipörög rendesen. Meg kinoztam kicsit 2es-be kihuztam. És már a gyertyakezdet kiégni.
Igazából, először infókat akartam szerezni, hogy ki milyen fúvókával mit tapasztalt, a gyújtáson valahogy átsiklott az agyam. Sajnos nincs strobim, kölcsön kell kérjek azért vagyok még mindig itt! :)
Bitubo gázos rugós tag: 25.000
Tükrök: 10.000
Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 28.000 Ft
Pirelli gumi kb. 50%, első, hátsó: 4000/db
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 15.000
Első villa: 10.000
Komplett hátsó fék szett: 10.000
Komplett első fék szett: 25.000
Műszerfal: 8.000
Lámpa: 10.000
Légszűrő ház: 4.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db