Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is van, jó állapotú, ha érdekel írj!
sz.schliemann@indamail.hu
1999-es RS 125-ön a váltóolaj leeresztőcsavar alatt kéne lennie valami tömítésnek? Ha igen, akkor milyennek?
Helló! Végdob milyen állapotban van? Karcok vannak rajta? Mennyire tartod az árát?
Hi!
Michelin pilot sporty 130/70 17 elado. Ujszeru allapot. 12e magyar pezo.
Hirdetesemben kep rola.
Jolly moto rendszert vagy arrow rendszert vennék ami horpadas mentes 2005 rs 125 re, köszi !
Eladó RS alkatrészek, majdnem minden van, ha valami érdekel érdeklődj e-mailben!
sz.schliemann@freemail.hu
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
eladó!
150/60r17-120/70r17
85-90%os Metzeler Sporttec M3 motorgumi garnitúra!
vágás-javítás mentesek! ára:20.000
tel:06706657560
Köszi a segítséget persze hogy segített! :)
Szia,

Utolsó emlékeim szerint (ez kb 5 évvel ezelőtt volt) a folytottságát egy papírral kellett igazolni. Nem tudom milyen szerv közreműködésével lehetett ezt produkálni. Azt hiszem egy motorkerékpár szerví közreműködésére is szükség volt. Újabb műszaki adatlap is kell hozzá, amin látszik, hogy "csak" 11 kávé.

Persze ez nem pontos info....hátha segített

üdv,
M
Eladó 2003as Aprilia Rs 125 új/használt/sérűlt alkatrészek!
dadi1095@freemail.hu
Lehet érdekelne...
És milyen méretű a henger?
Helló mindenkinek!
Valaki tudja hogyan lehetne levizsgáztatni egy 125 ös rendszámos RS-t aminek a forgalmiba 17kW van (amúgy meg jóval erősebb) 11kW ra?
Nekem van egy gyári nicasilos jó állapotú hengerem rotax 122.-es blokkra dugattyú nélkül 15 000ft
Nekem van hozzá rugóstagom keveset futott motorból 15 000ft+Posta
Szerdán viszem hozza , ra nézett azt mondta valószínűleg membran,vagy a katalizátor tönkre ment a motorban:)
Szeva!
Jó bele , csak beszereled és kész.
6ezer az ára a komplett cuccnak trafóval.
Írás szerint...
De szerintem egy 160-as hengernél másabb szög kell úgy gondolom.
Ha nem jó a gyújtás még szép hogy be fogja kokszolni, szerintem egyértelmű ez!
Elvileg ha jól megtudnád forgatni valamelyik sebességbe kicsit meg kínoznád akkor a gyertyának ki kéne égni.
A 152 nagyon kicsi asszem azokba 170es szokott lenni.
Múltkor pont ilyen probléma volt egy motorral gyújtás hibája van. Nem megy úgy ahogy kéne. A gyertya be van köpve A fúvóka mért jó tehát nem kaphat sokat az se annyira! És a francnak se akar pörögni csak fokozatosan lehet egyre jobban kihúzni a sebességekben. Üresbe kipörög rendesen. Meg kinoztam kicsit 2es-be kihuztam. És már a gyertyakezdet kiégni.
Igazából, először infókat akartam szerezni, hogy ki milyen fúvókával mit tapasztalt, a gyújtáson valahogy átsiklott az agyam. Sajnos nincs strobim, kölcsön kell kérjek azért vagyok még mindig itt! :)
Ha le tudnám strobizni már rég nem a fórumon lennék :)
Holnap lestorbizom a gyújtást. Alapjáraton mekkora előgyújtási szög lenne kb a megfelelő? Valamelyik szervizkönyvben 19-20 fokot láttam.
A gyertyakép full fekete és kormos, légszűrő dobozba belenyíló szívótölcséren is látszódik a benzin.
Akkor előgyujtás lesz
Komplett RS 125 bontásából alkatrészek:

Bitubo gázos rugós tag: 25.000
Tükrök: 10.000
Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 28.000 Ft
Pirelli gumi kb. 50%, első, hátsó: 4000/db
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 15.000
Első villa: 10.000
Komplett hátsó fék szett: 10.000
Komplett első fék szett: 25.000
Műszerfal: 8.000
Lámpa: 10.000