hát a tartósságról én nem nyilatkoznék debiztos h ma sem gondolom h jobb lenne egy cbr amivel kevesebb a szopás. ez igy jó, igy kell szeretni. mellesleg szerencse kérdése miyet fogsz ki. nekem sok apró hibám volt de a motorhoz nem kellett még nyúlni... kop kop kop
Ja de a Cbr 4T még az Rs 2t! Ja és a feeling az teljesen más azt nem lehet sehogy pótolni! Ja de ha majd fennlesznek az rs-es emberkék (pl: Zsóóóti Rs, Bencce és még sokan mások) azok majd megmondják a tutit! De hidd el hogy Rs forever!!!
Mer cbr en vvagy rs en gondolkodok tod cbr mer lehet ölni mint a szar 50 ezerig dugó minden meg 3 ltiert eszik rs meg guye nagy szép durvánn emgy csak 2-3 szor anyit eszik emg tartósság
Figyu én most estem át motorvásárláson. Kb 3 hónapot gondolkodtunk rajta, megnéztünk minden lehetőséget (tényleg mindent) és az RS maradt a végén. Kva jó gép. A tartósságáról még nem tok semmit mondani, csak h nagyon megy.
Figy én majd jövőre veszek 125 ös moccot és még nem tom mit vegyek rs en gondolkodok hogy mennyi baj van velük?több ebertől is szeretném hallani előre is köszi
szeretem még a jófajta Ír whiskyt, Jagert, Vilmost is (néha-néha), esetleg Unicum vagy U. Next
amúgy a kedvenc eliszogatós cuccom az a Pina Colada (asszem így irják )
Sör+pezsgő+bor habár most haverral antialkoholosdit jáccunk ki bírja tovább . Hát volt egy idő amikor meg tudtam inni a töményet de már nem . Hubi szar akkor inkább jégerbratyó.
Jajj 15 évesen gáz ilyeneket írogatni? Ugye nem?
Bence ezek nem női piák csak csajok isszák nagy előszeretettel mert nem ütnek sokat meg kell igyál h érezd a hatást....
De mivel én általában nem azért iszom h minnél gyorsabban bekúrjak mint az atom (az csak egy dolog h az lesz a vége )hanem azért h élvezzem az iszogatást, meg nem is bírom olyan jól az alkoholt hát ezért iszom ezeket mellesleg kurva jó ízű mindegyik jó csúszik
Egyébként abszolút nem női piák. Az én társaságomban a csajok általában whisky-redbullozni szoktak ami azért kicsit durvább mint ezek
Ma voltunk a bandának egy részével motrozni.
Asszem Tatabánya felé veszem az irányt!
az helyett is inkább VAD málnát iszok (az nem az a fanta szar )
szeretem még a jófajta Ír whiskyt, Jagert, Vilmost is (néha-néha), esetleg Unicum vagy U. Next
amúgy a kedvenc eliszogatós cuccom az a Pina Colada (asszem így irják )
Jajj 15 évesen gáz ilyeneket írogatni? Ugye nem?
De mivel én általában nem azért iszom h minnél gyorsabban bekúrjak mint az atom (az csak egy dolog h az lesz a vége )hanem azért h élvezzem az iszogatást, meg nem is bírom olyan jól az alkoholt hát ezért iszom ezeket mellesleg kurva jó ízű mindegyik jó csúszik
Egyébként abszolút nem női piák. Az én társaságomban a csajok általában whisky-redbullozni szoktak ami azért kicsit durvább mint ezek