Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem sikerült esetleg megegyeznetek, nekem van egy 7100-as elektronikám! Ha érdekel írj mailt(lacciko@gmail.com)!
Ha eltörtek a műanyag fogaskerekeid akkor én nem mennék vele már. Énis így jártam.. továbbmentem mert nemtudtam miez és húzhattam ketté a blokkot mivel a műanyag darabkák bekerültek a csapágyakba és a váltóhoz.. Ki kellett "mosni" a blokkot, csapágyakat. Ha teheted rakjátok fel utánfutóra.
Mit gondolsz lehet még vele menni egy 50 km-et? mert még hazakéne hogy vigyen,vagy utánfutó:S
igen az !
Műanyag fogaskerék hajtja a kiegyensúlyozó tengelyt, lehet hogy eltört.
Ami az elektronikára van írva?
puszmat arra gondolsz amikor nyit ? 8400 !
Heló!
Olyan gondom lenne hogy kanyar közben egyszer csak a motor elkezdett rázni,aszthittem defekt de nem. az egész motor mindenhol ráz,nem rángat vagy ilyesmi hanem mint egy masszázsszék :D 4000 körül nagyon durván felette csillapodik.Kiegyenlítőtengely lehet,vagy csak laza blokktartócsavar?volt má valakinek ilyen?2008-as gépről lenne szó.Külsőleg nem láttam semmit pl a gumin vagy ilyenek ez belülről jön.
A két tükör érdekellne meg vannak még?Ha igen mi lenne az ára párban kompletten?
Milyen szám van rajta?
Sziasztok a kuplung lamellákat mind1 hogy rakod össze mert látok rajta 3 vagy 4 db-on 1est a többin kettest!Ja eladó egy komplett kuplung verseny ferodolall nem ugy mint a gyári!Használva se volt ha érdekel valakit!Ma hoztam el a műhelyből!
Ha valakit érdeklené esetleg.
null
8000 ft ? vagy ha mondasz árat meg egyezünk !
Power elektronikáért mennyit kérsz?

Üdv.
Volt belőle pneus power gyárilag, régebbi tuaregen pl. De szinte az összes 123 hengeren rajta van a szükséges furat. csak rá kell rakni és megy.
Nem kell hozzá nagy alakítás, egy lyukat kell fúrni ahova rakod fel a povert.
Végkiárusítás :)
Sziasztok.

Rotax 123-at alakitott már át v.ki mechanikus poweresre vagy volt belöle mechás?
Keresek még hozzá reparir manualt vagy service manualt.

Köszi nektek.
Üdv.
hello lámpa nélkül akkor az rs feliratos 10 000 ! és az alsó idom is 10 000 ft ! csere nem érdekel !
Cső!
Nekem lámpa nem kellene hozzá. Csak azért akarom lecserélni, mert az enyémen van egy horzsolás. Úgy nem érdekelne, hogy csere és ráfizetek? Esetleg még az alsó idom érdekelne, amin az aprilia felirat van.
Képen látható alkatrészek eladó 122-123as motorhoz.
-Amal sem trafó 123hoz
-Feszültségszabályzó
-122 blokkfelek,kuplung,váltóalkatrészek,vízpumpák
-122-123as önindítók,bendixek,
-Jó állapotú nem beverődött 122-123 kuplungkosarak!
-Új állapotú hátsó féktárcsa, 38as lánckerék
-Extrema,AF1 műszerfal,fejidomtartó konzol, 96-98 fejidomtartó konzol.
-Tuono 125 villahíd befogóval
- MX gyári fejidom
-Új huzatos első ülés 92-98 rsre
-Hibátlan első sárvédő

érdeklődj 06 30 938 5629
irtam mailt üdv
Az újabb lámpa is belemegy egy kevés alakítással és még jobban is mutat.
Eladó Aprilia rs125 műszerfal működik rajta minden +3 spirál 6000ft
Hát nem tudom. Igazából azért árulnám így mert így többet ki tudnék keresni és akkor letudnám rakni a jogsit meg tudnék venni nyár vége fele egy rendszámost.
Írj e-mailen egy árt.