Sziasztok!
Van valamelyikőtöknek eladó üres fokozat visszajelzője?
Ha van kérem írja meg mennyibe kerülne, és hogy mikor tudná feladni postán!
Köszönöm szépen előre is!
Üdv.: Béci
u.i.: Mellékeltem egy képet, ilyenre lenne szükségem!
Rotax 122-es
94' rs 125 öm van, és télen szédszedtem a blokk jobb oldalát, és úgy jártam hogy elveszitettem azt az anyát, amivel a mágnest erősited a főtengelyre, és azt szeretném kérdezni, hogy az jobb vagy bal mentes, meg mekkora?
a másik meg, a power nyelvnél az a rugónak a mérete is érdekelne:D:D
Tudom hogy délelőtt beszéltünk telefonon, de közben lett egy szinte új nicasilos 160-as polini hengerszett kb 1500km-ert futott minden tartozékával és mechanikus power szelep is van vele, hogyha érdekel akkor irj egy emailt vagy telefonon csörögj rám!
Kössz a tippet BendHunter! azt hiszem ezt a csapágy ebonit kombinációt én is alkalmazni fogom! Meglesném szívesen csak így egy centit nem merek már menni amíg nincs megcsinálva...
Szerintetek az nem baj ha a gyári 150/60-as gumi helyett 150/70-eset rakok hátra? Mert jóáron hozzájutottam egy zsírúj bridgestone battlewing hátsógumihoz, és nem tudom mi tévő legyek? vélemény?
Na éjszaka megjártam, elhagytam a kipu dobomat
Fajin kis kevlár dob volt, VOLT már nincs. Eltört benne az átmenő cső, és valami úton módon egyszer már nem volt rajta, maga a felfogatás ( 3 csavar ) amit én rakok rá az megmaradt, de épp azzal sokat nem érek.
Cserébe motoGP feeling
Ha ma nem találom meg akkor esetleg valakinek JÓÁRASÍTOTT valamiféle dob van eladó?
Nem nagyon voltam mostanában fórumon és kicsit visszaolvastam de nem találtam választ a kérdésemre. Kérdésem a következő.
Van valakinek eladó power nyelve?
Van valamelyikőtöknek eladó üres fokozat visszajelzője?
Ha van kérem írja meg mennyibe kerülne, és hogy mikor tudná feladni postán!
Köszönöm szépen előre is!
Üdv.: Béci
u.i.: Mellékeltem egy képet, ilyenre lenne szükségem!
Rotax 122-es