Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csáó

Érdeklődnék hogy tud-e valaki Papíros, forgalmis Aprilia Extrema 125-ös vázat eladót?
Valakinek eladó kipufogó dobja?
Eladó cuccok: ms1964@freemail.hu
megnéztem, 16-os.
ide írj, ha kell: ms1964@freemail.hu
Az arrow mennyi lenne?
hello: nekem van 10e be 122-es alaplap-om 1 hét garit adok rá.
ha kell irj emailt:spmito@freemail.hu
hello rene tudsz akkor szerezni fejidom légterelőt ?
sziasztok..eladó lett szeretett motorom..órán 13700 km van de 2700 km-el ezelőtt teljes új hengercsere,dugattyú,hajtókar stb a city bike motoros üzletben(Győr)..számlával mindent tudok igazolni,szóval motorilag 100%...külső is ritka szép ugyanis 3 hete lett festve a motor a két oldalsó idomon tehát nem matrica van hanem festés :) +vadi új gianelli hangtompítóval(kb 20 km-el),még vannak hozzá farokidomjaim is akinek esteleg kellene vagy kombinálni szeretné a színeket...2006-os évjárat..a motor komárombaj található meg és környékén :) minden kérdésre szívesen válaszolok e-mailben :) saviola12@azet.sk !
sziasztok, keresek lapsúberes karbit, ha valakinek lenne eladó jelezze...
apriliatuono125
első lánckerék mennyi? ha jól látom 16-os nem ?
Eladó
gyujtás alaplap aprilia rs 122 érdeklödnék hogy valakinek van e
email geery13@citromail.hu
Helló érdeklödnék hogy meg e van még gyujtás alaplap aprilia rs 122 rotax hoz?
Sziasztok!
Keresek 110/70 és 150/60-as gumit. Ha valakinek van írjon egy email-t. Cím az adatlapomon.
Valakinek első lánckereke 15-16-os ?
Hello!
Nekem van, tökéletes állapotba levő,most vettem lem mert 34-esre cseréltem.
tb85@freemail.hu
Valakinek nagyon jó állapotú Dellorto PHBH 28 as karbi ,nincs eladó ,, tökéletesen müködö ?
Hátsó rugóstag milyen állapotba van ? menyit futott ,nemnyikorog, ? ? ?
helo!
aprilia af1 futura 125 / extrema muanyag tankot keresek, csak a belso tartaly kell!
elore is koszonom!
rs cuccok eladók !
Bovdent csak újat érdemes venni! azon a plusz 500Fton nem rizikóznék amennyi az új és a használt között van
Persze megértem de ha gondolod nekem ma 4 után esetleg jó lehet.
de a holnap is jó.
Csapágyra ne legyen gondod viszek
nekem van egy rakattal.
Köszi hogy segítesz! 06202581231 de majd csak holnap tudunk a géppel foglalkozni ha neked is jó ma még van itthon egy kis tennivaló... :/