ezek kellenének a motoromra:
váltókar
jobb lábtartó konzol
2 db első index
Akinek van irjon légyszives ide vagy hejasnorbert@freemail.hu árral együt és képpel légyszives
160as gumival jobb szerintem döntögetni...és nem állították alacsonyabbra a powert :) csak volt előtte egy folytás...ha rs125öd van új kasznisról tudok nyilatkozni...hirtelen indult meg 8 ezernél...mostis 8ezernél kezd el repülni csak 8ezerig folyamatosan húz....nemugyvan h csak ott indul meg :) valamit állitottak rajta...egy folytást vettek ki ...amivel 8ezerig is olyan szép mély hangja van és nincsaz h megáll 8ezer alatt kicsivel ugyérezné az ember mintha kicsit megtorpanna...szépen egyenletesen húz..igy élvezeti értékéből annyit vesztett...h nem érzed 8 ezernél h elrepülsz mert végre megjött az erő...szép egyenletesen engedi ki,de ugyan ugy 8ezertől jön a power és gyorsul jobban :)
Arra próbáltak utalni, hogy szélesebb gumival nem javul, hanem romlik a borogathatóság, továbbá, a power alacsonyabbra álíltásával városban nem jobb lesz,hanem rosszabb, nem kevesebbet fogyaszt, hanem többet, de legalább nehezebb is kezelni:)
Gondolom, a válasz az lesz, hogy "de én éreztem, hogy jobb lett" amire azt tudom mondani, hogy az országos tévhit , miszerint lenne simsonhoz enduró blokk más áttételű váltóval, masszívan tartja magát. Hiába mondjuk el, hogy nincs másféle váltó, ők "érzik" hogy van.
Itt lesz a kutya elásva:
" ... Power elektronikán annyi lett állítva, hogy alacsonyabb fordulaton is megkapja az erőt, így városban alacsony fordulaton is jól gyorsul. ... "
ez mindig attól függ hogy meddig huzod hogy milyen a stílusod....pl ha úgy van akkor 4 litert eszik a motorom de ha máshogy huzom akkor meg 8 at! szóval majd kitapasztalod hogy mik az igényeid..és hogy miylen környezetben laksz..ahol én lakom itt 10-30 as táblák vannak..meg pár 50 es szóval a robogón és a simsonokon kívül mással nincsen értelme motorozni...
a shel az 2800/liter
javicsatok ki ha tévedek
van pár eladó cuccom rotax 122-höz. meg még pár apróság :) telón gyorsabban elérhető vagyok 30/6700987 vagy a maminál :)
váltókar
jobb lábtartó konzol
2 db első index
Akinek van irjon légyszives ide vagy hejasnorbert@freemail.hu árral együt és képpel légyszives
ms1964@freemail.hu
ms1964@freemail.hu
Mit ajánlottok ami olcsó is?
Gondolom, a válasz az lesz, hogy "de én éreztem, hogy jobb lett" amire azt tudom mondani, hogy az országos tévhit , miszerint lenne simsonhoz enduró blokk más áttételű váltóval, masszívan tartja magát. Hiába mondjuk el, hogy nincs másféle váltó, ők "érzik" hogy van.
" ... Power elektronikán annyi lett állítva, hogy alacsonyabb fordulaton is megkapja az erőt, így városban alacsony fordulaton is jól gyorsul. ... "