Én nem akartam neki szóvá tenni mert akkor "fhúúúúúúúúúú bunkó köcsög mit szólsz bele" inkább csak mosolyogtam egyet, hogy állított cdi powerszelep buziság keveset eszik városban mert 5 ezernél kinyit xD
http://www.kepesmotor.hu/april... Eladó Sürgősen teljesen költségmentes,karcmentes hibátlan állapotban lévő motorom..friss műszakival nagyszervíz után :)!4
akkor mind1 mert nekem 10 000 be van ! mert nekem új rs em van és ahoz kellet volna csak rosszat küldtek és 10 000 ft omba van és most probálom eladni :@ de akkor mind1 :/
Csáó
Aprilia RS 125 Extremához kellene nekem az olajdeklibe az a kettő db "menetes kupak" jó állapotú! Vagyha valameik robogó-é jó bele azt is megírhatjátok.
(eloxált előnyben)
akkor az nem vízcsepp ha a paszta sem viszi le...azért annyi vizkó és egyéb nyalánkság nincsen ezekben a vizekben....HACSAK NEM CSEPPKŐBARLANGBAN MOTOROZTÁL VELE!
Sziasztok valaki nem tudna segíteni hogy hogyan tudnám eltüntetni a vázról a rászáradt vízcseppeket? próbáltam már autópasztával és benzinnel is de egyik sem hozta le =/
Keresek Aprilia RS 123 rotax fordulatszám meghajtó tengelyt !
Akinek van kérem csörgessen meg !
06 70 9417645. vagy adjon egy számot !
Engem érdekelne a fordulatszám meghajtó csigatengely, ha van !
Aprilia RS 125 Extremához kellene nekem az olajdeklibe az a kettő db "menetes kupak" jó állapotú! Vagyha valameik robogó-é jó bele azt is megírhatjátok.
(eloxált előnyben)
2 vilabefogoval együtt!
érd.:patvaros87@gmail.com