Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek vannak meg még hasidom ! indexből 4 darab van !
hát nem hinném google ide dobott, késő este volt gyorsan írtam pár sort ennyi
FAIL
kihagyhatatlan volt bocsi :D
mert eltévesztettem a forumot
de ha sr-hez keresel akkor miért itt kérdezgetsz? nem lebaszás képp csak nem értem a logikád.
miért mi volt az irónai? amúgy én sr-hez keresnék egy listát a: mit érdemes átnézni és kicserélnire nem rs-hez
rs 125 höz eladó index ! 3000 ft / darab van 3 db ha több kel kedvezményt is adok ! akit érdekel küldök képet !
Hát csak akkor kéne vennem még relét is, viszont 7-8ezrem most nincs egy indexcserére. Főleg hogy csak hátul akarom lecserélni :/
a 2 együt szerintem nem müködik együtt
vagy izos vagy ledes amugy nekem nem gyári lesdes van !
De nekem csak 2 kellene, ez az újabb fajta. Ezek már ledesek egyébként mind? Ha elöl égős van, hátul pedig ledes akkor kell új index relé ledes indexhez vagy ekkor még maradhat a gyári?
nekem van 4db ledes ha érdkel 6e
mennyiért adod egyben és külön-külön?
Nekem van egy jó állapotú gyári hajtókarom, alsó görgővel és csapszeggel.
Rotax 122-es hengereid milyenek vannak és mennyiért?
Hali!
rotax 123-hoz lendkereked van? Ha van, mennyiért?
Eladó Mitas C-02 Cros gumi motorral együtt vettem, én nem használom, más biztos nagyobb hasznát venné.
Árban megegyezünk...
Engem az index lehet érdekelne! Párba adod? Milyen állapotban van? Képet tudnál légyszi küldeni erre a címre?:kelemenjani@freemail.hu
vettem bele zsír új polini dugót 2 db koyo csapágyat a főtengelyhez már csak a hajtókar van és full.már nem akarom így eladni, mert már a hengerem új dugóval frissen honolva tökéletes
Látom megint túlárnyaltam az ironizálást, túl indirekt lett:)
Nem kötelező saját lehet valami olyan dolog amit ti is szoktatok venni ilyenkor és ez a többi alkatreszre is igaz
Rs hez elég kevés helyen árulnak szíjat sajnos.
Hello sziasztok!

Kérdésem a következő:

Egy átfogó, alapvető és a legtöbb fontos komponensre kiterjedő motor "generál" felújítás kérdésem lenne:

Mit, miket szokás, érdemes kicserélni a motoron, amely kopó alkatrésznek minősül és persze a szíjakat is beleértve teszem fel a kérdést.

Szóval egy listát, esetleg tudtok nekem írni, fontossági sorrendben, és hogy miből milyent érdemes venni?

Aprilia sr 125 2000 évjárat 14e kmrel elvileg :)
üzleteljük be a polini hegert
hát sokszor lehet hülyeségeket olvasgatni