Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen szeretnék egy jót venni mert az enyám úgyfest beszart mert 8ezren sem tölt 12.7 nél többet
most akkor venni akarsz?
4k+posta (2k körül van)
olyan ami eladó
RS 125 Höz valakinek alaplap ?
Ára?
2003-as RS125-re Keresek Visszapillantókat.
Ajzattal mindennel együtt.
Eladó egy db 110/70r17 Dunlop Arrowmax GT501FJ motorgumi.
Garantált 95%os,repedés és javítás mentes, 2006.27.heti gyártású.
Ára:12.000ft
Tel:06702465353
Valakinek egy VADI ÚJ EREDETI Twin Air légszűrő mindössze 5000 FT ért? Ez nem ilyen gagyi ágymatrac szivacs mint amit itthon veszel ez eredeti amerikai cucc!

Ha érdekel pilu23@hotmail.com
valakit nem érdekel egy 2008 as rs 125 ös ? eladó ! minden idom megvan hozzá ! bal és jobb oldal idom karcos de nem azért mert elestem vele azért mert már így vettem ! 50 es papirjai vannak ! de ha kell valakinek a rendes 125 ös papirja el lehet intézni ! akit érdekel irjon ! irány ár :550 000 ft
jaja én voltam de írtam rá :D csak délutános vagyok meloban és nem tudok előbb írni
ja te küldted szabó honor néven? küldök e mailbe képeket
ez jó?
ms1964@freemail.hu
Sziasztok! valakinek esetleg nem kallódik eg y97 körüli rs 125 ös-ről való első sárvédő?
Na jó akkor szabad a gazda, megmondom.
20X1,5
Van itt olyan aki meg tudja mondani a Hátsó Tengelyrögzítő anyának a menetét ? (annaka bumszli nagynak.)

S ha van ilyae akkopr meg is mondja ?
Esélyes hogy kifakasztottam belőle az amúgy is ratyi menetet.
Ha gondolod csinálhatsz 1 képet köszi,ja és újra küldtem a mailt :)
bocs nekem új es hez kellet volna :/
TUONO fejidom valakinek?
ide írj: ms1964@freemail.hu
valakit nem érdekel egy 2008 as rs 125 ös ? eladó ! minden idom megvan hozzá ! bal és jobb oldal idom karcos de nem azért mert elestem vele azért mert már így vettem ! 50 es papirjai vannak ! de ha kell valakinek a rendes 125 ös papirja el lehet intézni ! akit érdekel irjon ! irány ár :550 000 ft
Rendben!
Sajnálom !
Akkor így sajna tárgytalan.
Okés nekem csak ezek vannak!
Az a baj hogy nem olyan fejidomom van mint amire ezek valók.
Nekem a hosszab fajtára lenne szügségem.