Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem csak af1 van!
amugy az enyém is ösze volt törve a tzr-n én 1 ora alat hajrepofoztam!
eladó!
ms1964@freemail.hu
Hello !
Engem érdekel. Erre az e-mailre írj: tb85@freemail.hu
szia nekem a képen 8as számu öninditóra lenne szükségem mi az árad
megkezdődött a renoválás :)

Ültettem 10 mm ert az elején

Szerintetek ?
mire számítsak mi lesz más ?
nekem van vadi új plexi régi rs 125 re :D ! ha valakinek kell boti3@freemail.hu
hello. nekem van plexim=7000ft ba
1998-as szivlámpás rs-be volt.
ha kell irj email:spmito@freemail.hu-ra
Haverom már 2 napja azzal bohóckodik de sehogyse jó,, jobban járnák ha tudnál méreteket mondani :)
Köszönöm szépen, de ma már megvettem hozzá a gyári betétet!
Jobban mondva a gyárihoz hasonló után gyártott szivacsot, amit majd méretre kell vágnom, meg beolajozni!
Köszi szépen azért!
Üdv.: Béci
ki lehet javitani a fejidom kel hozá és a müszerfal és adig hajtogatod nyomatod és kappálod mig nem ileszkedik tökéletesen!
Sziasztok olyan nagy kérésem lenne ,Hogy deformálódot a fejidomom tartó vasa és hogy nem e tud vaki valami méretekkel szolgálni mi szerint ki lehetne javitani nagyon fontos lenne megkösszöném :) :)
Nekem van egy vadi új Twinair légszűrőm 4000 Ft
Valakinek eseleg tök új úszó 34 es karbihoz?
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Eladó egy rotax 122-es henger, dugattyúval. A Henger új, egy éves, vertex dugattyúval. Dugattyú alapméretes, a szettben 2000km- van. Ár: 30 ezer.
A motor teljes idomzata eladó, tehát amit adok:
fejidom+plexivel, fejidom alatti müanyag, 2 oldalidom, eke idom, tankboritás, tank, faridom, 2 Y idom, első-hátsó sárvédő, első-hátsó ülés.
ára:35000Ft
érd.:patvaros87@gmail.com
ByFZR Köszönöm a válaszodat!
Akkor megveszem bele a gyári szivacsot!
Köszi szépen: Béci
Köszi, de nem jó. Kihagytam a lényeget, első fékről van szó:)
Nekem van egy döglött. 95ös rs-hez való. Jah és ez hátsó féké. Neked is oda kell?
-normális ember nem használ
-nem érdemes
-nincs jó márka
-nem jó a direkt

A gyári házba talán valami hiperszuper 'szűrőbetét' esetleg. Igazából a gyári szűrő légbemeneti nyílását szokták növelni, azzal, hogy a szűkítőt eltávolítják, meg ilyen légszűrőházfurkálásokkal adnak plusz levegőt.

Versenysportban van értelme, de utcára ultig elég a gyári.
Sziasztok!
Valaki használ sport légszűrőt az RS 125-höz?
ha igen akkor márkát, típust, árat légyszi írjon!
Direkt szűrőt érdemes felrakni rá?
Köszi: Béci
Üdv!
Valaki tudna nekem segíteni, hogy rs-eken hogy szokott lenni a főfékhengernél a féklámpa kapcsoló?
Van egy főfékhengerem ami apriliáról származik csak nem tudom mikori évjárat, és a fékkarnál ott van egy furat a kapcsolónak de menetnek még nyoma sincs benne. Meg nincs hozzá meg a kapcsoló sem, de így kapcsoló nélkül nagyon hülyén áll a kar... esetleg valakinek van egy döglött kapcsolója?:) (nekem csak a felütközés miatt kéne)
hello nekem van egy makulátlan vadi új plexim ! 06302805840
Sziasztok!
96-os kiadású RS-hez keresek plexit ami nincs megrepedezve. Akinek van írjon!
exboy01@freemail.hu
Szevasztok eladó Rs 125 replica 1994 idomok ha valakit érdekel keressen csak egyben eladó! Pályaidom csere érdekel! A jobb oldalidomon van csúszásnyom de javitható müanyagozni nem kell csak csiszolás festés! SOS
nekem van!