Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy pályaidom csere érdekelne egy az egybe! SOS! Gömb rs idom is érdekel(pálya)!
Szevasztok eladó Rs 125 replica 1994 idomok ha valakit érdekel keressen csak egyben eladó!
első féktárcsa 3e
szia szivatom van hütőm van hütő 4e szivatot egybe adom a 2 kormánykapcsoloval 4e!
Énis hasonló cipőben vagyok.
Csak én nem törtem össze . Hál istennek.
Új gumik hajtás idomok szín matrica karbi fék.
De megérdemli az előttem lévő nagyon trehány volt.
Példe: Tegnap vettem le a membrán házat amit szerintem csemperagasztóval tett a hejére .
s ahogy meghúzta a csavarokat s paszta befolyt a membránházba És ilyen 2cm es guminyelvek lógtak a membrán elé.
És sajna nem ez az egyetlen ilyen dolog.
S így is olyan élmény volt vele menni amíg lehetett , hogy majd beszartam tőle.
más lehet már elbontotta volna.
Hát az már sajnos régen volt!
Tavaly márciusban összetörtem, kijött elém egy Renault Clio + öreg ember páros!
De már felépülőben van a kicsike!
Kicsit hatásosabb lesz most a megjelenése!:P
Karbon fólia, narancs metál fényezés, kicsit agresszívabb megjelenésű kipufogó, hasonló dolgok!
Ha készen lesz végre valahára, akkor majd láttok róla képeket!
:D
Szép darab Kár lenne érte.

Hajrááá
Szervusz!
Szerencsére nem, nálunk faszig érő hó van, egyik ismerősöm épít magának egy RS-t aztán ahhoz kellenének az alkatrészek!
Amúgy nekem augusztus óta le van rakva a motorom, gyűrű törős miatt, de már készülőben van szerencsére!Azért köszönöm az érdeklődésedet, aggodalmadat!
Üdv.: Béci
Eldobtad a vasat ?
Sziasztok!
Szükségem lenne 1997 körüli RS 125-re kilométer óra meghajtóra(első keréknél van), egy első féktárcsára, szivató karra!
esetlegesen egy hűtőre, ha van valakinek elfekvőben!
Mindenből jó állapotú kellene, nem leharcolt alkatrészek, mert azok vannak nekem is!
Ha valakinek van, kérem jelezze!
Köszönöm előre is!
Üdv.: Béci
nekem 2008 as rs 125 höz kéne idom ! akinek van az írjon !
Tehát hogy pontosítsak
Egy Dellortho PHBH 28 BD hez keresnék egy BN 266os kehelycsövet.
sacamaca
odaírtam esetleg RÉGEBBI Rs-t beszámolok
hello itt egy link itt találsz képet rolla amibe a föfuvokát betekered az a kehejcsö felülröl pedig a subertü csuszik bele.http://motorwebaruhaz.hu/catal...
Valaki legyen már kedves és magyarázza el nekem, hogy mi az a kehelycső. Agyfaszt kapok hogy nem tudom és a google se hajlandó számomra elárulni
Nézzetek hülyének de nekem ez nem tiszta. aránylag elég jártasnak érzem azért magam, de ez valahogy eddig még kimaradt az életemből.
A sárhányó az a kerék! :D
A sárvédőre gondoltál a kép alapján! :D
266 os kehelycsöve valakinek volna ?
első sárhányó valakinek?
ms1964@freemailre -re írj!
Szia!
Érdekelne a porlasztó,de néhány adat kellene róla!
kehelycsőn(tűsfuvóka) lévő jelölés
a tű jelölése
suber számozása(ott van ahol a bowden csatlakozik)
valamint,ha kiveszed a subert és belenézel a porlasztóba van egy beütött és egy öntött szám
mennyit kérszérte?,fotók is kellenének
üdv
nekem van egy qvadom ! érdekelne ? :D
ment kép
Én csak nyerget cseréltem de Már megvan a légtelenítés tecnikálya csak nincs kedvem hajnali 1 kor kifejteni.
De ha szépen kértek ..................
Sziasztok nem tud valaki eladó 34-es vagy 36 karbikat ? Vagy 250 rs karbikat ? Keresek még 23d70 cdi-t vagy Rgv 250 22d30 vagy 23d10 !