Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy nincs-e valakinek eladó gázbowden szettje. Sőt az lenne a legjobb ha csak az a kis szürke doboz lenne amibe belemegy a gázbowden majd kijön belőle kettő.
Remélem érthető voltam nem tudom, hogy pontosan hogy hívják:D.
Ha valakinek lenne nagyon megköszönném ha írna nekem egy emailt: fuge15@gmail.com
Üdv Füge!
Ráhúzod a csövet a légtelenítőre, feltöltöd a tartályt.
Amikor befelé húzod a fékkart, meglazítod a légtelenítő csavart, mielőtt visszaengednéd a fékkart, elzárod a légtelenítőt. Aztán megint elkezded húzni, közben kinyitod a légtelenítőt, mielőtt visszaengeded a kart elzárod. Addig csinálod, amíg nem buborékos lötty jön belőle.
lecsavarozod a kiegyenlitőtartály tetelyét amibe az olaj van!
azután teszel 1 benzincsövet a légtelenitő csavara és meg lazitod ! és adig pumpálod mig csak olaj jön! mikor már csak olaj jön ki akkor behuzvatartod és meghuzod a csavart és kész!
itt a kép! ez az oldaidomom van! rs tank takaro idom nem érdkel?
de amugy az msn és az e-mail cimem más! nekem nem irtál!
e-mail: czegledizsolt@freemail.hu
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316
232
ezek az elérhetősegeim esetleg facebookon is!
patvaros87@gmail.com
írj ide: ms1964@freemail.hu
Olyan kérdésem lenne, hogy nincs-e valakinek eladó gázbowden szettje. Sőt az lenne a legjobb ha csak az a kis szürke doboz lenne amibe belemegy a gázbowden majd kijön belőle kettő.
Remélem érthető voltam nem tudom, hogy pontosan hogy hívják:D.
Ha valakinek lenne nagyon megköszönném ha írna nekem egy emailt: fuge15@gmail.com
Üdv Füge!
esetleg régebbi Rs-t beszámolok
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_rs_125
-5441527
az magát agya hogy a tartályt előte föltöltöd!
Ráhúzod a csövet a légtelenítőre, feltöltöd a tartályt.
Amikor befelé húzod a fékkart, meglazítod a légtelenítő csavart, mielőtt visszaengednéd a fékkart, elzárod a légtelenítőt. Aztán megint elkezded húzni, közben kinyitod a légtelenítőt, mielőtt visszaengeded a kart elzárod. Addig csinálod, amíg nem buborékos lötty jön belőle.
Elég egy fél fordulatra nyitni-zárni a csavart.
De sajna nem olyan mint az enyém
Viszont a tankburkolat esetleg esélyes lehet
annak mi Lenne az árA
azután teszel 1 benzincsövet a légtelenitő csavara és meg lazitod ! és adig pumpálod mig csak olaj jön! mikor már csak olaj jön ki akkor behuzvatartod és meghuzod a csavart és kész!
Engem működő praktika érdekelne nem weblink
de amugy az msn és az e-mail cimem más! nekem nem irtál!
e-mail: czegledizsolt@freemail.hu
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316
232
ezek az elérhetősegeim esetleg facebookon is!