Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet azért van az ott.
Na lakaptam a hengert vagy 2 óra alatt :) , és azért nem indul a motor mert a dugattyú szoknyájából egy igazán nem kis darab letörött.
Most törhetem a fejem, hogy a kartelből hogy halászam ki a nem oda való dolgokat, valakinek valami ötlete ?
akkor majd felhívom és megegyezünk
valószínű hogy valaki oda vezette az akumulátor + saruját, hogy ha tölteni kell akk a vázra meg arra a pozitív kivezetésre rácsiptet és mátrr lehet is tölteni nem kell szétfele kapni a mocikát
van ducati fesz szabom
Rotax 122 Nikasilos henger+dugó+csapszeg+tűgörgő kosár 30.000 ft.
nekem van feszab!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
helo!
valakinek nincs elekto power nyelve elado?
es ducati feszszabalyozo?
ajanlatokat kerem markisa_17@yahoo.com
nekem van tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
szerintem vagy valami érzékelő vagy valami test kábel!
Hello menyibe ?
Elado egy nagyon szép álapotu Aprilia AF1 replica 125 Olasz papirokkal egy szobabicikli 10 ezer forint egy Szintetizátor 20 ezer forint és egy Fujitu Siemens laptop 2 éve körüli cserélném jo motorra vagy alkatrészre vagy ezeket mind adom egy Rendszámso 11KW os motorért ami jo álapotban van az enyémnek anyni a baja hogy elsö telo szimeringet kel cserélni
Van gyári MX-végdobom ha érdekel.
Tökéletes nikasilos Rotax 122-es henger dugóval valakinek?
Srácok onnan mi hiányzik? mert ott a kábel helye de nem tudom, valakinek valami ötlete ?
Sziasztok rotax 122-es (96-os) blokkhoz tömítészettet, főtengelycsapágyat vagy annak méretét, főtengelyszimeringet keresek, hol lehet olcsón beszerezni?
Valamint keresekjó állapotú kipufogó végdobot.
Üdv
A fejidomon lévő légterelő eladó?
Igen ez igaz! Lehetséges, hogy nyomás alatt már nincs szikrája! Velem is előfordult már NGK B10EG a jó gyertya.
Sziasztok!Eladó Goodridges kevlár fékcső 68 cm hosszú.Ár:8.000 ft 0620 3498275
Cserélj gyertyát! Lehet h a hengerben nyomás alatt már nem ad szikrát! (NGK BR10EG)
Nekem akkor csinált ilyet, amikor fennakadt az úszóm. Bár írtad h pucoltál karbit, azért ránézhetsz mégegyszer
Sziasztok!

Ha valaki szeretne autóra cserélni, lehetséges:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/535/bmw_535_535i_auto
mata_e-34-4953117
vodafone 2358523
Üdv!
Nekem van, ha érdekel keress meg emailon:
patvaros87@gmail.com
Vkinek van bovdenelosztója?Sürgős lenne!
Karbit kitisztítottam (Nem is volt koszos), membránt kiszedtem azzon se láttam semmi rosszat, szikra van, a gyertya ami benne van az NGK R beonic , valakinek valami ötlete ?
be kell indulnia, ha eltört a gyűrű akkor is